• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2022

15:26

ZDRAVSTVENE navike zbog kojih Bred Pit izgleda kao MOMAK, a ima 58 godina

Ljubav

ZDRAVSTVENE navike zbog kojih Bred Pit izgleda kao MOMAK, a ima 58 godina

Podeli vest

Glumac Bred Pit (58) oduvek je plenio svojom pojavom. Žene širom sveta i dalje "padaju" na njegov besprekoran izgled, a mi vam otkrivamo zdravstvene navike zbog kojih glumac izgleda sjajno u šestoj deceniji života

Ipak, dugogodišnja holivudska zvezda bi uskoro mogla da se penzioniše.

- Smatram da su ovo moji poslednji glumački dani - rekao je on u najnovijem intervjuu. Ali, sudeći po izgledu, Pit sigurno neće skoro u penziju.

Štaviše, on i dalje izgleda fantastično! 

Tajna dobrog izgleda 

Da bi izgledao tako dobro sa svojih 58 godina, Bred Pit mora da ima nekoliko tajni u rukavu. Ono što smo već znali je da legendarni glumac ne pije. Međutim, nakon razvoda sa glumicom Anđelinom Džoli, Bred Pit se borio sa alkoholozimom, čak se i priključio udruženju anonimnih alkoholičara kako bi se izlečio.

Foto: Reuters

Bred Pit 

Stručnjaci su otkrili da odustajanje od alkohola može imati mnogo zdravstvenih koristi, uključujući bolji san, gubitak težine i poboljšano raspoloženje i produktivnost. 

Stoga, nije iznenađenje što je u Pit u govoru na dodeli nagrada Nacionalnog odbora za reviziju 2020. istakao da je srećniji nego ikada od kada je prestao da konzumira alkohol.

Odrekao se cigareta

Bred Pit se, tokom pandemije,  odrekao još jedne loše navike - pušenja. 

- U godinama sam kada ništa dobro ne proizlazi iz toga - rekao je Bred Pit. Slavni glumac je pokušao da ograniči cigarete po danu, ali ih se na kraju potpuno ratosiljao.

Foto: Tanjug/AP

- Nemam tu sposobnost da pušim samo jednu ili dve dnevno - kaže on i nastavlja - to nije u mojoj prirodi. Ili sve ili ništa. - 

Pit je svako jutro pušio cigarete uz kafu, ali ti dani su prošli.

Stručnjaci ističu da je prestanak pušenja jedan od najboljih načina da se živi duže. To je zato što pušenje može izazvati bolesti srca, bronhitis, astmu, karijes, bore, pa čak i povećan rizik od raka, prenosi portal eatthis.com.
 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija