• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.07.2022

16:49

KOLIKO ČESTO TREBA PRATI BRUSHALTER? Dilema je rešena!

Ljubav

KOLIKO ČESTO TREBA PRATI BRUSHALTER? Dilema je rešena!

Podeli vest

Verovatno ste se nekada zapitali koliko često treba prati brushalter. To i nije baš neka nauka, ali se preporučuje da se peru barem jednom nedeljno

U fioci svake žene postoji barem nekoliko brushaltera, a većina ih ima zavidan broj. Nakupili su se tokom godina i svaki od njih ima svoju priču:  jedan sportski - za trčanje ili teretanu; jedan crveni - za Novu godinu; jedan crni čipkani brushalter; push-up za podršku - u svakom smislu; brushalter samo sa žicom; jedan pamučni; onaj bež što ide na sve; onaj prekrasni koji ste jednom kupili i nikad ga niste obukli jer vas žulja i onaj kojem više ne možete prepoznati boju, a teško i oblik, ali je tu za vas svaki dan i najbolji je.

Foto: Foto: freepik/senivpetro

Brushalter

E sad se nameće pitanje koje muči mnoge žene, a to je: Koliko često treba prati brushalter? To su se upitali i proizvođači brushaltera, a odgovor oko kojih su se usaglasili glasi: brushalter treba prati barem jedno nedljno.

Jer, ako brushalter perete ređe od preporučenog, na njemu se talože masnoće, prljavština, znoj i bakterije, a on je najbliže vašoj koži i zbog toga bi trebao imati prioritet u pranju. Neki stručnjaci kažu da se brushalter treba prati nakon trećeg nošenja.

Foto: Printscreen You Tube

Naravno, zavisi od toga kakav ste imali dan. Ako ste bili na trčanju, znojili se, želećete da ga operete što pre. Ali ako ste ga obukli samo na nekoliko sati, to se ne računa kao dan nošenja.

Preporučuje se da brushalter perete ručno u nekom blagom deterdžentu ili, ako baš morate, pranje u mašini na najnižoj temperaturi.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija