• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.I.

13.07.2022

08:11

DUŽE ŠIŠKE SU MODERNE OVOG LETA! Frizerka Slavica objašnjava koju frizuru možete da napravite kada su VISOKE TEMPERATURE

Shutterstock

Ljubav

DUŽE ŠIŠKE SU MODERNE OVOG LETA! Frizerka Slavica objašnjava koju frizuru možete da napravite kada su VISOKE TEMPERATURE

Podeli vest

Vrućine su uveliko krenule, a pripadnice lepšeg pola muku muče sa kosom. Frizerka Slavica Pavlović iz salona na Dedinju govorila je za Informer.rs kako se najbolje regeneriše kosa i koja frizura je aktuelna kada su visoke temperature

Leto je uveliko stiglo, a frizerka Slavica Pavlović otkriva kako dame ukrašavaju svoju kosu kako bi što lepše izgledale ove sezone.

 - Leto je pred nama, a  najbitnija je nega kose, odnosno zaštita od UV zraka. Zbog toga se uglavnom žene odlučuju da zavežu kosu tj. da je podignu. Sad je baš popularno pletenje pletenica sa dodatkom neke druge kose sa jakom bojama- kaže ona.

Ukoliko niste znali, šiške su ponovo u trendu i to nešto duže.

 - Šiske su ovo leto su u trendu, malo duže i sa strane ali ih uglavnom žene izbegavaju sada zbogom vrućine i zahtevnog održavanja - otkriva Slavica.

Foto: Privatna arhiva

Slavica Pavlović frizerka

Kako su krenule vrućine, one diktiraju i trend kose, pa zbog toga žene sve manje "peglaju" kosu, a traže talase.

 -  Sobzirom da leto krenulo i da su vrućine, žene se i dalje često feniraju na talase, na prirodne lokne jer se one zadržavaju i kad se kosa podigne u rep ili šnalu -kaže frizerka.

Ukoliko se pitate kako da oporavite kosu od štetnih uticaja, naša frizerka vam preporučuje botox.

 - Najpopularniji termin za hidrataciju i negu kose je botox. On neguje kosu, vraća joj sjaj i vitalnost kose. Bude sva nežna i svilena na dodir, a sam proces rada tretman je jednostavan u sastavu tretmana koristi se šampon čistač koji detaljno opere kosu i zatim se nanose hranjive maske i ampule. Tretman je preporučljiv baš svima i hemijski tretiranim kosama i prirodnim kosama - preporučuje Slavica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija