• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

30.07.2022

16:40

RASHLADITE SE U KREVETU! 5 načina na koja možete da iskoristite LED tokom VRELE AKCIJE!

Shutterstock

Ljubav

RASHLADITE SE U KREVETU! 5 načina na koja možete da iskoristite LED tokom VRELE AKCIJE!

Podeli vest

Intimni odnosi mogu da budu odlični i po velikim vrućinama, samo je potrebno da iskoristite led kako biste pojačali užitak, ali i rashladili se

Ukoliko i vi baš i ne podnostite mnogo dobro ove paklene vrućine, verujemo da vam je pomalo i izazov kada sa partnerom treba da se poigrate između čaršava.

Podrazumeva se da će vam klima raditi, ali ne bi bilo loše da uvrstite i igrice sa ledom, koje će posebno podići atmosferu.

Sve što je potrebno jeste da kockice leda stavite u jednu činijicu koja će vam biti pri ruci i pratite sledeće predloge

1. Toplo i hladno

Dok svom partneru dajete oral, trljajte kocku leda duž njegovog stomaka i unutrašnje strane butina. Mešavina vaših toplih usta i hladnog leda će ga 100 posto oduševiti.

2. Bradavice

Neka vaš partner pređe kockicom leda preko vaših bradavica, dok vam ljubi vrat. Kada budu hladne, neka ih zagreje ustima i rukama.

Foto: pixabay.com

kockice leda

3. Smrznuta predigra

Usnama pridržavajte kockice leda, dok se ne ohlade, a zatim pružite svom momku oralni užitak. Kombinacija vaših ledeno hladnih usana i toplog jezika, odvešće ga u raj.

4. Hladan dodir

Započnite svoju akciju hladnom masažom. Neka vaš partner trlja led u rukama, a zatim vas masira. Kada vaše telo zagreje njegove ruke, vreme je za glavni događaj.

5. Ledena kraljica

Muškarci su vizuelno stimulisani. Recite svom partneru da stane u podnožje kreveta, dok vi prelazite kockom leda preko usta, jezika i grudi. Želite da budete zaista divlji? Dodirujte sebe, dok sisate led. Vaš muškarac neće moći da drži ruke dalje od vas, prenosi fabfitfun.com.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija