• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2022

14:34

DŽENIFER LOPEZ oduševila u CVETNOJ haljini - savršena kombinacija za LETNJI dan (FOTO)

Ljubav

DŽENIFER LOPEZ oduševila u CVETNOJ haljini - savršena kombinacija za LETNJI dan (FOTO)

Podeli vest

Novopečena gospođa Aflek, odnosno Dženifer Lopez oduzima dah svojim letnjim haljinama koje su odličan izbor za svaku priliku

I dok svet ne prestaje da priča o novom bračnom paru, ali i reprizi njihove svadbe, koja treba da bude održana na Aflekovom imanju u Rajsboru u Džordžiji, latino diva oduševljala svojim modnim izdanjima.

Dženifer je poslednjih dana na meti paparaca kako zbog svoje ljubavi sa Benom, tako zbog stajlinga, koji je prava modna inspiracija.

 

 

Dženifer je pre nekoliko dana sa porodicom posetila Kapri, popularno letovalište u Italiji, a o njenim modnim izdanjima ne prestaje da se priča.

 

 

Ona se pojavila u svetloplavoj haljini sa bratelama, koja je imala mašne kao ukrase, a cvetni dezen je dao poseban pečat ovoj odevnoj kombinaciji.

Uz cvetnu haljinu gospođa Aflek je odabrala "hermes" torbu i visoke potpetice.

O novopečenom bračnom paru Aflek, Dženifer i Benu, ne prestaje da se priča otkad su se iznenada venčali u Las Vegasu pre dve nedelje, a sad su odlučili da naprave i raskošnu svadbu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija