• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.08.2022

18:57

VELIKE GRUDI NISU VELIKI PROBLEM! TikTokerka otkrila kako da pronađete idealni kupaći! (VIDEO)

Shutterstock

Ljubav

VELIKE GRUDI NISU VELIKI PROBLEM! TikTokerka otkrila kako da pronađete idealni kupaći! (VIDEO)

Podeli vest

Jedna TikTokerka je otkrila savete za pronalaženje idealnog bikinija koji će odgovarati vašem telu

Kloi je TikTokerka koja je najbolje na svojoj koži osetila šta znači kada ste krupniji i imate grudi koje su veće od prosečnih.

Modni trendovi neprestenao postavljaju standarde lepote koji se svode na žene sa konfekcijskom veličinom M ili 38. Manekenke koje šetaju pistama promovišu komade garderobe koje su najmanji i u koje može da uđe samo prosečna devojčica pred pubertetom. Sve je to doprinelo da se žene koje su normalne ili prosečne građe, osećaju kao izrazito krupne. One druge dame koje pak imaju koje kilo viška, ne samo da se smatraju za krupne i gojazne, već ne mogu ni da nađu garderobu za sebe. Razlog više je činjenica da je u mnogim buticima najveća veličina upravo XL ili 42.

Kloi ima 24 godine i prilično je krupnija u odnosu na devojke njenih godina. Osim toga, ona ima ogromne grudi koje može da smesti u retko koji brushalter ili kupaći . Ona je pak najzad stekla samopouzdanje i poručila je i drugim devojkama da zavole svoje telo baš onakvo kakvo jeste.

Kloi je isprobala mnoge kupaće kostime, a otrkrila je i savete kako da nađete savršen kupaći, kao i onaj u kome će vaše grudi odlično pristajati.

- Raniji kupaći kostimi su me ili stezali, pa su mi grudi neprirodno izgledale u njima, ili su mi delovali komforno. Komforniji modeli bi rezultirali time da bi me se vrlo brzo odvezali u vodi ili bi mi grudi ispale iz gornjeg dela. Zato sam počela da pažljivije biram kupaće. Vrlo je bitno da, kao i kod kupovine brushaltera, lepo upakujete grudi u gornji deo kupaćeg. On treba savršeno da vam pristaje, da vas ne steže, ali ne sme ni da vam bude veliki jer će vam u suprotnom u vodi ispasti grudi - rekla je ona i nastavila sa savetima.

- Bitno je da isprobate kostim u prodavnici i da je prodavačica raspoložena da vam pomogne pri odabiru modela kao i veličine. Kada jednom saznate koja je vaša veličina, možete i putem interneta potražiti idealan bikini, ali vodite se vašim merama, kako ne biste kupili nešto što vam ne odgovara. -

Ovo su samo neki od predloga ove TikTokerke.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija