• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2022

10:49

POPULARNA GLUMICA VIŠE NIJE STABILNO! En Hejč pala u komu i bori se za život

APfoto

Ljubav

POPULARNA GLUMICA VIŠE NIJE STABILNO! En Hejč pala u komu i bori se za život

Podeli vest

Holivudska glumica En Hejč (53) bila je u teškom stanju nakon saobraćajne nesreće koju je doživela u petak u Los Anđelesu, ali njen predstavnik za medije još pre dva dana rekao je da je glumica stabilno, a kako se sada saznaje, ona je pala u komu i bori se za život

 - Ubrzo nakon nesreće, En Hejč je ostala bez svesti i pala u komu -  rekao je njezin menadžer i dodao:

"Ima značajnu plućnu povredu koja zahteva mehaničku ventilaciju, a njene opekotine zahtevaju hiruršku intervenciju."

Osim toga, policija Los Anđelesa dobila je nalog za testiranje krvi glumice kako bi se utvrdilo da li je bila pod uticajem alkohola i/ili droga u vreme nesreće.

Policajci veruju da je Hejč možda bila pod uticajem alkohola kada je svojim plavim Mini Kuperom udarila u kuću u LA-u, uzrokujući ogroman požar.

Foto: Reuters

En Hejč kritično

 - Istraga je u toku do rezultata analiza krvi. Ako se pokaže da je En bila u alkoholisanom stanju, glumica bi mogla da bude optužena za prekršaj, sudar i beg -  rekao je predstavnik policije.

Alek Boldvin podržao koleginicu, pa usledile kritike: "Šta je sa ljudima koje je zamalo ubila?"

Bivša partnerka kontroverzne voditeljke Elen Dedženeris i dobitnica nagrade Emi svojim se automobilom marke Mini Kuper u petak ujutro oko 11 sati zabila u garažu u naselju Mar Vista u Los Anđelesu. Automobil i kuća su se zapalili, a Hejč su izvukli iz olupine.

Nesreća je izazvala veliki požar, a trebalo je 65 minuta da 59 vatrogasaca pristupi, ograniči i potpuno ugasi vatreni plamen unutar oštećene kuće. Vlasnik kuće je na sreću, nepovređen.

Mediji takođe navode detalje kako je En pobegla s mesta druge nesreće pre nego što se vozilom zabila u garažu. Navodno je prošla kroz znak "stop" i nepropisno vozila.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija