• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.08.2022

16:29

NEMATE DOVOLJNO PROSTORA ZA SUŠENJE VEŠA? Rešite problem pomoću trika iskusne domaćice! (VIDEO)

Ljubav

NEMATE DOVOLJNO PROSTORA ZA SUŠENJE VEŠA? Rešite problem pomoću trika iskusne domaćice! (VIDEO)

Podeli vest

Sigurno ste se susreli s problemom manjka mesta na žici ili konopcu za sušenje veša. To je ozbiljan problem, naročito kada imate više odeće koje morate da operete i osušite u jednom danu. Ipak, jedna mama na Tik Toku je podelila odlično rešenje za taj problem

@capricesmum Just thought I’d share ? #hack #lifehack #learnontiktok #laundryhack #laundrytips #sahm #fyp ♬ Taste It - Ikson

Ovim trikom uštedećete na prostoru, a potrebna vam je samo vešalica na koju inače stavljate odeću u ormar.

Dakle, sve što je potrebno da uradite je da stavite svoju odeću na vešalice kako bi mogla da se suši viseći na konopcu, kao što bi visila i u ormaru. Osim na prostoru, uštedećete i na vremenu, jer će predmeti biti spremni za odlaganje u ormar čim se osuše.

– Radi li još neko ovo? Stavljam sve predmete na vešalice, a onda između njih stavim i štipaljke kako bih sprečila klizanje vešalica i kako bi između odeće bilo dovoljno mesta – rekla je korisnica u svom videu.

Korisnici koji su pogledali video bili su oduševljeni maminim trikom, a mnogi su rekli da se čini toliko jednostavno sada kada razmisle, ali da im to samima nikada ne bi palo na pamet.

– Ne, ja to ne radim, ali od sada definitivno hoću – napisala je jedna korisnica.

„Kakva fantastična ideja! Odmah ću isprobati“, komentarisala je druga, a treća je dodala: „Dugo nisam videla ovako dobar trik za neki kućni posao.“

Neki korisnici su istakli da sušenje odeće na vešalicama uopšteno ima puno prednosti, a jedna od njih je i da to automatski znači manje peglanja, što je poprilično dobar razlog da isprobate ovaj trik.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija