• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2022

11:39

NE OČEKUJEMO DA ĆE PREŽIVETI! Slavna glumica imala TEŠKU NESREĆU, a poruka njene porodice rastužila je SVE

Reuters

Ljubav

NE OČEKUJEMO DA ĆE PREŽIVETI! Slavna glumica imala TEŠKU NESREĆU, a poruka njene porodice rastužila je SVE

Podeli vest

Holivudska glumica En Hejč (53) je bila u teškom stanju nakon saobraćajne nesreće koju je doživela u Los Anđelesu, a sada je na aparatima za održavanje života, kako bi se utvrdilo može li da postane donatorka organa

Njena porodica objavila je emotivnu poruku koja slama srce.

 - Želimo da se zahvalimo svima na lepim željama i molitvama za Enin oporavak i da se zahvalimo predanom osoblju i divnim medicinskim sestrama koje su se brinule za En u Grosmanovom centru za opekotine u bolnici West Hills. Nažalost, zbog svoje nesreće En Hejč pretrpela je tešku anoksičnu povredu mozga i ostaje u komi, u kritičnom stanju. Ne očekuje se da će preživeti -  stoji u saopštenju.

 - En je imala ogromno srce i dirnula je svakoga koga je srela svojom velikodušnošću. Imala je više od svog izvanrednog talenta, smatrala je širenje dobrote i radosti svojim životnim poslom. Biće zapamćena po svojoj hrabroj iskrenosti i jako će nam nedostajati zbog svoje svetlosti - dodaje se u izjavi.

Foto: Reuters

En Hejč kritično

Policija je u četvrtak rekla CNN-u da istražuje da li je Hejč bila pod uticajem supstanci u vreme incidenta nakon vađenja krvi, ali da je "potrebno dodatno testiranje kako bi se isključile bilo kakve supstance koje su davane u bolnici", rekla je policajka Eni Hernandez.

Hejč se u petak zakucala svojim automobilom u kuću u četvrti Mar Vista u Los Anđelesu, u blizini svoje kuće. Sudar je izazvao požar koji su vatrogasci gasili sat vremena. Stanarka kuće prošla je bez povreda, a komšije su za Fox News rekle da se auto probio kroz kuću.

 - Prozori su bili razbijeni, pa sam otvorio zadnja vrata auta. Hejč je odgovorila i rekla da nije dobro, pa je to bilo teško. Znam da je nisu izvukli iz auta dok vatra nije bila gotovo ugašena -  rekao je komšija.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija