• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2022

10:11

MOJ BRAT I JA SMO IZGUBILI MAMU! Oglasio se sin En Hejč - poruka koja slama srce

Reuters

Ljubav

MOJ BRAT I JA SMO IZGUBILI MAMU! Oglasio se sin En Hejč - poruka koja slama srce

Podeli vest

Glumica En Hejč juče je preminula nakon šest dana u bolnici, a njen sin Homer oglasio se emotivnom porukom

- Moj brat Atlas i ja smo izgubili mamu. Posle šest dana skoro neverovatnih emocionalnih promena, ostali smo sa dubokom tugom bez reči. Nadam se da će moja mama biti oslobođena bola i da počinje da istražuje ono što volim da zamišljam kao njenu večnu slobodu. Tokom tih šest dana hiljade prijatelja, članova porodice i obožavatelja stavili su mi do znanja da su uz mene. Zahvalan sam na njihovoj ljubavi, kao i na podršci mom tati, Koliju i mojoj maćehi Aleksi koji su i dalje moj oslonac u ovim momentim. Počivaj u miru mama, volim te - rekao je Homer, prenosi "Pipl".

Foto: Reuters

En Hejč

En Hejč je bila u teškom stanju nakon saobraćajne nesreće koju je doživela u Los Anđelesu, a zatim je bila na aparatima za održavanje života. 

Njena porodica je juče u popodnevnim časovima izdala saopštenje u kome se navodi da je En Hejč izgubila bitku.

- Izgubili smo danas najsjajniju svetlost, ljubaznu i najradosniju dušu, ljubaznu majku i odanog prijatelja. En će duboko nedostojati, ali ona živi kroz prelepe sinove, svoj kultni radi i svoje strastveno zalaganje. Njena hrabrost je u istini, širi poruku ljubavi i prihvatanja i nastaviće da ima trajni uticaj.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija