• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2022

11:28

OTKRIVEN UZROK SMRTI EN HEJČ

APfoto

Ljubav

OTKRIVEN UZROK SMRTI EN HEJČ

Podeli vest

Holivudska glumica En Hejč premunila je u 54. godini 12. avgusta, a sada je otkriveno da je umrla od udisanja dima i toplotnih povreda

Glumica je 5. avgusta imala tešku saobraćajnu nesreću u Los Anđelesu kada je automobilom zakucala u kuću.

Kako su preneli strani mediji, glumica u trenutku nesreće nije bila pod uticajem alkohola, ali je u njenom organizmu bilo kokaina i fentanila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Heche (@anneheche)

 

Nakon teške nesreće En je bila u komi, a njena porodica obavestila je javnost da je glumica skinuta sa aparata sa održavanje života. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Heche (@anneheche)

 

Kako piše The Sun, En Hejč je umrla od udisanja dima i toplotnih povreda nakon što je automobil kojim je upravljala udario u kuću jedne žene i zapalio se 5. avgusta.

Glumica je veći značaj postigla je kasnih 1990. godina  ulogama u kriminalističkoj drami Doni Brasko (1997), filmu katastrofe Vulkan (1997), slešer filmu Znam šta ste radili prošlog leta (1997), pustolovnoj komediji Šest dana, sedam noći (1998) i drami-trileru Povratak u raj (1998).

Nakon uloge Marion Krejn u rimejku horor filma Psiho (1998) Gusa Van Sana, koji joj je doneo nominaciju za nagradu Saturn, Hejč je nastavila da ima uloge u mnogim dobro prihvaćenim nezavisnim filmovima.

Dobila je priznanje za ulogu u televizijskom filmu Grejsin izbor, koji joj je doneo nominaciju za Emi nagradu, i za svoj rad na Brodveju, posebno u ponovnoj postavci predstave Dvadeseti vek, za koju je dobila nominaciju za nagradu Toni.

 

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija