• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

24.08.2022

20:50

IZBACILA SAM IZ NJEGOVE KUĆE NJEGOVOG PSA, A ON JE RASKINUO SA MNOM! Devojka podelila svoje iskustvo, a onda su je SVI NAPALI!

Ljubav

IZBACILA SAM IZ NJEGOVE KUĆE NJEGOVOG PSA, A ON JE RASKINUO SA MNOM! Devojka podelila svoje iskustvo, a onda su je SVI NAPALI!

Podeli vest

Devojku koja je izbacila psa svog momka, iz njegove kuće, zanimalo je da li zaista ima ljudi koji životinje stavljaju ispred ostalih

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, devojka je podelila svoje iskustvo, otkrivši da ju je dečko ostavio iz razloga koji njoj nikako nije jasan:

- Dečko je raskinuo sa mnom jer sam, dok je on spavao, izbacila iz kuće njegovog psa. Nerviralo me to pseto, sve mi se motao oko nogu, a i psima je mesto napolju. On je poludeo kada je čuo šta sam uradila, jer nema ogradu oko kuće i plašio se da psa ne udari auto. Vikao je na mene kao neki bolesnik. Rekla sam mu da se momentalno izvini i da se dovede u red ili ja idem kući. Nastavio je da urla na mene, pa sam otišla. Kasnije mi je poslao poruku u kojoj kaže da nije trebalo da viče na mene, ali da je najbolje da raskinemo. Da li je moguće da zaista ima takvih ljudi, koji životinju stavljaju ispred svih ostalih - pitala je ova devojka, a onda dobila komentare, koje verovatno nije očekivala:

- Objektivno, u pravu je. To što si mu devojka (bila), ne daje ti za pravo da izbaciš psa napolje, pogotovo što znaš da nema ogradu. Sama si kriva, mogla si jednostavno zatvoriti vrata vaše sobe i staviti psa u dnevnu sobu. Gotovo sad, lekcija naučena.

- Je l se ovo neko šalo namerno ili...? Ne verujem da postoji osoba s ovako malo empatije i ljubavi. I da, jeste stavio životinju ispred tebe, što je i trebalo, ostavio te jer je video da si okrutna osoba.

Foto: Foto: pexels.com

pas

- Bukvalno si izbacila kuče iz njegove kuće. Ti si tu gost. Ja bih lično odreagovala 10x gore.

- Ne volim ni ja da je pas u kući, nervira me isto kad mi se mota oko nogu, ali u mojoj kući važe moja pravila, a u tuđoj tuđa. Ako si znala da ti je dečko toliko vezan za psa, nisi imala pravo da ga izbaciš iz njegove kuće. Psi koji su odrasli i žive unutra, uglavnom ne znaju da se snađu napolju i velika je šansa da ih lupe kola.

- Moja kuća je i kuća mog psa, on tu živi. Kome se ne sviđa, može da izađe, jednostavno - glasili su komentari, a nijedan nije bio na njenoj strani.

Šta vi mislite o ovome, da li je pogrešila ili je ipak bila u pravu što je to uradila?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ChuChu

pre 1 godinu

Kako je u opšte i mogao da se spetlja sa osobom koja ne voli životinje, koja mrzi pse...kakva je ona čovek kad izbacuje nekog iz njegove kuće jer je to bila kuća i tog psa....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija