• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2022

17:00

ŠARLIZ TERON IMA SAVRŠENU LINIJU! Glumica se pridržava ove DIJETE

Ljubav

ŠARLIZ TERON IMA SAVRŠENU LINIJU! Glumica se pridržava ove DIJETE

Podeli vest

Jedna od najlepših holivudskih glumica je Šarliz Teron koja je skoro napunila 47 godina, a izgleda neverovatno u petoj deceniji života

Šarliz Teron objasnila je za Vog da uvek vežba ujutro, jer tada ima najviše energije.

- Umesto da popijem šolju kafe, ja odem da vežbam. Moj mozak i telo se ne osećaju dobro kada ne odem u teretanu - kaže glumica.

Ona najviše voli pilates i da odlazi u duge šetnje i na taj način započinje svaki dan. Kako kaže, nije od onih ljudi koji rade teške vežbe koje ne vole, već praktikuje da svom telu pruži samo ono što mu prija.

- Volim kada idem i dižem tegove i veliki sam zaljubljenik u pilates i imam trenera s kojim radim skoro deceniju - otkriva Šarliz.

Popularna glumica se pridržava saveta švajcarskog nutricioniste Makimiliana Birčer-Benera. Ovaj plan ishrane podrazumeva sirovo voće i povrće.

Foto: AP PHOTO

Šarliz Teron

Šarliz je svoju ishranu nazvala "biljnom", iako nije izbacila meso. Ona preferira hranu koja se bazira na svežem voću, povrću i detoks pićima.

- Kad jedem zeleno povrće i ne pijem alkohol, izgledam bolje nego ikad - zaključila je ona.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija