• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

11.09.2022

21:00

TO JE MOKAR, ZNOJAV ZATVOR! Voditeljka tvrdi da su simptomi MENOPAUZE kao "skidanje" sa droge!

Instagram/davinamccall

Ljubav

TO JE MOKAR, ZNOJAV ZATVOR! Voditeljka tvrdi da su simptomi MENOPAUZE kao "skidanje" sa droge!

Podeli vest

Engleska voditeljka, Davina Mekkol je uporedila svoje teške simptome menopauze sa "skidanjem" sa heroina, jer se osećala "odvratno" nakon što se probudila s mokrim jastukom.

TV voditeljka, Davina Mekkol (54), prisetila se da joj je patnja zbog noćnog znojenja podsetila na dane zavisnosti od droga, kada je imala 20 godina.

Davina, koja je bila u perimenopauzi (period koji prethodi menopauzi) sa 44 godine, rekla je za The Sun's Fabulous Magazine:

- Jedna od najvećih stvari u vezi sa oslobađanjem od heroina, bila je to što se nikada više nisam probudila u mokrim čaršavima. Nije bilo važno koliko je život postao loš, nikad nije bilo tako loše kao kada sam uzimala heroin - rekla je Davina i dodala:

 

 

- To je mokar, znojav zatvor. Vi ste u stalnom stanju: "Moram da pokušam da ga pronađem" ili "Odvikavam se od toga i osećam se užasno." Kada sam prestala, sećam se da sam se nedelju dana zaredom budila u suvim čaršavima i samo pomislila "Ovo je najbolji osećaj na svetu."

Davina je bila šokirana kada je otkrila da je ponovo imala mokar krevet:

- Kada sam se probudila na Garnijerovom snimanju u Pragu 2012. sa mokrim jastukom, a čaršav je bio toliko mokar ispod mene da sam morala da uzmem peškir, pomislila sam: "Šta se je*ote dešava?". Osećala sam se odvratno.

Zvezda "Velikog brata" otkrila je da joj koža "izgleda užasno" zbog znoja i dehidracije, ali nikada nije pretpostavila da će to biti zbog menopauze.

Objasnila je da su simptomi negativno uticali na njen posao i lični život, jer se nije osećala kao ona sama.

 

 

TV zvezda, ranije je zahvaljivala bivšem dečku Eriku što joj je pomogao da prevaziđe zavisnost od droge.

Ona je tada objasnila da kao trezvenica koja se oporavlja, ne voli ni da uzima tablete protiv glavobolje bez recepta, pa je izbegavala da ide medicinskim putem.

Davina se u martu prisetila kako je zloupotrebljavala drogu da bi "popunila prazninu" koja je ostala, nakon što ju je napustila njena pokojna majka, Florens Kok.

Voditeljka se osvrnula na to da se oseća "nesigurno i nestabilno" nakon što joj je majka, koja je preminula 2008. godine, rekla da ide na odmor na dve nedelje, ali se nije vratila i ostavila je kod bake po ocu, kada je imala samo četiri godine.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija