• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2022

10:32

HAOS NA TIKTOKU! Majka PODRŽALA petogodišnju ĆERKU da se OFARBA, ali to nije SVE - komentari samo PLJUŠTE (VIDEO)

Freepik.com

Ljubav

HAOS NA TIKTOKU! Majka PODRŽALA petogodišnju ĆERKU da se OFARBA, ali to nije SVE - komentari samo PLJUŠTE (VIDEO)

Podeli vest

Jedna majka odlučila je da podrži želju svoje petogodišnje ćerke da se ofarba, pa ju je odvela u frizerski salon. Zanimljivo je da je devojčica poželela da ima kosu roze boje, a njena mama je snimak farbanja objavila na TikToku koji je izazvao lavinu komentara

-  Ćerka me pitala da li može da izbledi kosu kako bi se ofarbala u roze -  rekla je mama, pa dodala da je termin kod frizera bio zakazan u vreme škole. Tog dana je, kako dalje priča, devojčica morala da izostane sa nastave.

 

 

Snimak ćerkinom farbanja osvanuo je na TikToku, a onda su se oglasili ljudi koji su komentarisali ovaj događaj. Jednima je to bilo u redu, dok su drugi smatrali da je odluka potpuno pogrešna.

"Neprimereno. Postoje boje za decu i suludo je da blajhate kosu detetu", "Uništavaš kosu svom detetu. Blajhanje nije za decu", "Da li sam ja jedina osoba koja je primetila da je dete izostalo iz škole zbog farbanja kose?", bili su samo neki od komentara.

Anketa

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija