• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/J.M.

16.10.2022

20:30

Da li imate ČASNE NAMERE? Pet najčešćih LAŽI na PRVOM sastanku!

Shutterstock

Ljubav

Da li imate ČASNE NAMERE? Pet najčešćih LAŽI na PRVOM sastanku!

Podeli vest

Želeći da se predstavimo u najboljem svetlu pred novim partnerom, neretko pribegavamo neistinama o sebi. Laži, međutim, nikada nisu dobra ideja...

Upoznavanje novih osoba uvek donosi i nova iskustva i pozitivno uzbuđenje. Ukoliko je reč o novim ljubavnim partnerima, tim je i ovo uzbuđenje veće. Prvi sastanak sa sobom nosi i vrstu pozitivne treme iz potrebe da sebe prikažemo u najboljem svetu. Bilo da je u pitanju muškarac ili žena, svi žele da impresioniraju osobu s kojom su na sastanku. Ipak, treba napraviti razliku u tome kojim sredstvima se služiti u postizanju te namere. Laži nikada nisu dobra ideja. Čak i pored toga što smo svi svesni da se neistina kad-tad otkrije, njima se okrenemo kao prvoj pomoći na sastanku. Ovo su teme o kojima se najčešće predstavlja iskrivljena istina.

Finansijski status

Kroz istoriju, muškarci su se često procenjivali na osnovu njihovog imovinskog stanja - setimo se samo da je dugo dobrom prilikom smatran neko ko nije nežan, prijatan, pažljiv, već samo imućan. U današnje vreme to nije toliko izraženo. Međutim, negde je ostalo usađeno očekivanje da muškarci trebaju da zarađuju mnogo novca. Zbog toga ne čudi što muškarci ponekad umeju da se predstave bogatijima nego što jesu, ali to danas nije vezano isključivo za pol, pa tako i devojke ponekad umeju da se trude da ostave utisak da su imućnije. Finansijski status možda nije baš prikladna tema za prvi sastanak, ali pokazivanje imovinske moći i pokušaj impresioniranja ipak je dosta zapažen. To se može videti po načinu oblačenja, pažljivog biranja mesta za prvi sastanak, kao i kroz razgovor o "avionima i kamionima" koji postoje samo negde u mašti.

Foto: Shutterstock

Finansijski status možda nije baš prikladna tema za prvi sastanak

Poslednja veza

Nikome nije prijatno da na prvom sastanku čuje da je osoba koja mu se dopada bila u vezi do pre samo pet dana, zar ne? Zato nije neobično da neko tvrdi da mu se poslednji raskid dogodio odavno i da je sve to vreme bio sam. Ukoliko je još bio ostavljen, ili ostavljena, neretko možemo čuti i ružne reči, verovatno i brojne neistine o nekadašnjem partneru. Jedini problem je što ove tvrdnje ne možemo lako proveriti, posebno ne nakon jednog sastanka. Međutim, ako bivši dečko ili devojka definitivno više nije u njegovom ili njenom životu, to svakako nije nešto o čemu treba brinuti previše.

Životne okolnosti

Mnogi nisu oduševljeni time što žive s roditeljima ili cimerima, pa nije neobično da neko ovaj detalj prikrije na prvom sastanku. Ipak, to spada u stvari koje se razotkriju vrlo brzo.

Karijera

Svaki posao koji se radi vredno, odgovorno i pošteno jeste posao za ponos, ali svedoci smo da ponekad, želeći da se prikažemo u lepom svetlu, umemo da se nahvalimo i predstavimo kao da radimo nešto mnogo važnije. Ipak, ono što je najimpresivnije svakako je iskrenost, pa treba proceniti koliko osoba s druge strane stola preuveličava. Svakako je veoma bitno da znate da li se vaš potencijalni partner bavi nekim nelegalnim i sumnjivim poslovima. Ako vam neki od detalja koje vam prepričava zvuče sumnjivo, ne libite se da toj temi posvetite više vremena.

Foto: Shutterstock

Ako vam neki od detalja koje vam prepričava zvuče sumnjivo, posvetite tome više vremena

Stvarne namere

Bezbroj puta dogodilo se da se neko predstavlja kao osoba koja želi stabilnu vezu, samo da bi se ispostavilo da je u tom trenutku života interesuje isključivo - vođenje ljubavi. Ukoliko ste i vi zainteresovani za to, najvažnije je biti iskren o namerama.

Ipak, ako planirate nešto ozbiljno, obratite pažnju na sitnice koje odaju šta stoji iza svake reči.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija