• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2022

15:06

OSEĆAM LJUTNJU I TUGU! Popularna manekenka progovorila o RAZVODU - samo što je rodila sina, muž je PREVARIO

Ljubav

OSEĆAM LJUTNJU I TUGU! Popularna manekenka progovorila o RAZVODU - samo što je rodila sina, muž je PREVARIO

Podeli vest

Emili Ratajkovski, jedna od najplaćenihih manekenki današnjice, razvodi se od supruga Sebastijana Bera-Meklarda jer joj je bio neveran, a sada je za a Harper‘s Bazaar progovorila o tome kako se oseća

- Osećam sve emocije. Osećam ljutnju, tugu. Osećam uzbuđenje, osećam radost i lakomislenost. Svaki dan mi je drugačiji. Jedina dobra stvar koju znam jeste ta da osećam sve te stvari, što je lepo... Verujem da ću biti dobro - izjavila je slavna manekenka i dodala kako je opet počela da izlazi s muškarcima.

Kako piše Daily Mail, njen novi potencijalni dečko je di-džej Orazio Rispo, s kojim se nedavno vrlo prisno družila.

Upitana da li je ikad bila s holivudskim glumcem Bredom Pitom, s kojim su je povezivali ove jeseni, Emili je odgovorila "nečitljivim" izrazom lica, ali takve tračeve nije ni demantovala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

- Bila sam na nekoliko ljubavnih sastanaka, ali nisam se prijavljivala na dejting aplikacije, dajte mi još malo vremena za to - rekla je zanosna brineta, čiji Instagram profil pod nazivom "emrata" prati više od 29 miliona korisnika.

Manekenka je kasnije u intervjuu otkrila kako se njen stav prema vezama prilično promenio od vremena kad je tek bila na početku karijere.

- Iskreno, upuštala sam se u odnose jer sam htela da imam dečka kako bi on od mene udaljio neke opake muškarce koje sam susretala u svetu mode. Da upotrebim TikTok frazu - bila sam pomalo "izaberi me devojka" - nisam baš bila dobra u odlučivanju oko toga šta i ko mi se sviđa. Stvarno sam htela da budem izabrana. Bilo mi je teško da odem s nekim na sastanak i razmišljam o tome koliko mi se ta osoba sviđa ili ne sviđa. Razmišljala bih o tome kako me ti momci doživljavaju, šta to sve znači, šta žele od mene, šta to govori o mojoj sopstvenoj vrednosti. Srećom, toga više nema - ispričala je Ratajkovski.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Trenutno joj je glavni fokus njen jednogodišnji sin Silvester, kog je dobila u braku sa Sebastijanom.

- Nikad pre u životu nisam imala tako jasne prioritete. Sil je broj jedan i to je to. Majčinstvo me nateralo da preispitam šta mi je važno i čemu želim da naučim svog sina - rekla je Emili.

Prošle godine objavila je knjigu eseja pod naslovom "My Body", a u intervjuu za Harper‘s Bazaar sad je objasnila zašto u javnosti pokazuje toliko gole kože.

- To prodaje moje knjige. Ne pokušavam da se oslobodim odgovornosti. Ali isto tako mislim da ne bih prodala toliko knjiga da to nisam učinila. Tako svet funkcioniše. Mislim, svi mi učestvujemo u sistemima s kojima se ne slažemo - zaključila je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija