• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2022

11:38

OVO SU MUŠKARCI KOJE JE MERILIN MONRO VOLELA! Fatalna PLAVUŠA udavala se 3 puta, a ova AFERA je bila KOBNA po nju? (FOTO)

Ljubav

OVO SU MUŠKARCI KOJE JE MERILIN MONRO VOLELA! Fatalna PLAVUŠA udavala se 3 puta, a ova AFERA je bila KOBNA po nju? (FOTO)

Podeli vest

Nije tajna da je pokojna glumica Merilin Monro imala mnogo ljubavnika tokom života, poznato je da se tri puta udavala, ali njen život su obeležile mnogobrojne skandalozne afere

Merilin Monro bila je najveća ikona dvadesetog veka. Njen život i njena smrt i dan danas su glavna tema. Jedna od najpoznatijih glumica na svetu imala je tešku sudbinu, a tokom života pored filmova koje je snimila ostala je upamćena i po mnogobrojnim aferama koje je imala.

Od oženjenih reditelja do legendarnih pevača, čini se da je tokom života bila vezana za mnoga poznata lica. U nastavku pogledajte svakog muškarca sa kojim je Merilin imala vezu tokom života.

 

 

Džejms Dogerti (1942-1946)

Prvi brak Merilin Monro bio je pre nego što je postala zvezda i to nije bila srećna zajednica. Monro je ispričala da se zapravo udala za svog prvog supruga zbog ultimatuma. Rekla je da je to sredila njena hraniteljska porodica, kada je imala samo 16 godina. Njihov brak je trajao četiri godine, a ubrzo se raspao nakon što se Džejms pridružio marincima. Nakon njegovog odlaska ona je počela da se bavi manekenstvom. 

Zvanično su se razveli 1946. godine

Elija Kazan (1947)

Uprkos tome što je Merilin Monro upoznao sa njenim trećim mužem, Elia Kazan je rekao da mu nije žao što je imao kratku aferu sa Merilin dok je bio u braku. U javno otkrivenom pismu istakao je:

"Nije mi žao. Uopšte me nije sramota što me je privukla. Ona nije ni nalik onome što je sada. Bila je mala mačka lutalica kada sam je upoznao."

Čarli Čaplin mlađi (1947)

Postojala je gomila glasina da su Merilin i Čarli imali kratku vezu 1947. godine. Proširile su se još glasine da se ta privremena veza prekinula kada je Čaplin pronašao Merilin u krevetu sa njegovim bratom. Sve je to manje više potvrđeno u njegovoj autobiografji "My father, Charlie Chaplin".

 

 

 

 

Džeri Luis (1949)

Džeri Luis je bivši kolega iz filma "My firend Irma". Oko Džerija i Merilin takođe je bilo mnogo glasina, a fanovi su se pitali šta se događa između njih dvoje. Luis je potvrdio da su imali kratku vezu, ali dugu aferu.

Milton Berle(1948)

Milton i Merilin upoznali su se na snimanju filma 1948. godine i ponovo radili zajedno 1960. Potvrdio je u autobiografiji da su imali aferu dok je on izlazio sa Adel Jergens.

 - Na Merilin ništa nije bilo jeftino. Ona nije bila jedna od gradskih starleta u koje bi stvavio jedan obrok i bacio u smeće. Možda nije znala tačno ko je, ali je znala da nešto vredi. Imala je poštovanje prema sebi. Merilin je bila dama -  napisao je Milton.

Džo Dimađio (1952-1954)

Jedna od najikoničnijih i najtoksičnijih holivudskih romansa zlatnog doba bila je izmedju sportiste Džoa Dimađija i Merilin Monro. Upoznali su se preko Dimađiovog prijatelja, a ubrzo nakon toga se zaljubili.

Zabavljali su se dve godine pre nego što su se venčali. Međutim njihova ljubav bila je teška i bračno blaženstvo nije dugo trajalo. Samo devet meseci kasnije razveli su se, što je šokiralo sve.

Razlog rastanka bila je njegova ljubomora. Kultna scena u beloj haljini za film "The seven year itch", bila je kap koja je prelila čašu. On je hteo da ona bude domaćica, ali ona je želela porodicu i karijeru. Ostali su prijatelji do njene smrti, a priča se da joj je slao ruže na grob tri puta nedeljno više od dve decenije.

 

 

 

 

Artur Miler (1955-1961)

Artur Miler i Merilin Monro upoznali su se 1950. godine, pre nego što je ona uopšte upoznala Džoa Dimađija, preko zajedničkog prijatelja Elija Kazana( koji je kasnije potrvdio da su imali kratku aferu). Uprkos tome što je Miler bio u braku, njih dvoje su se brzo zaljubili i venčali nakon njegovog razvoda 1956. godine.

Njihov odnos počeo je da se raspada tokom snimanja filma "The Misfits", on je bio oštar reditelj. Ubrzo posle toga razveli su se, jer se ljubav ugasila nakon pet godina braka.

Iv Montan (1960)

Mnogi su se pitali da li se nešto događa između bivših kolega iz filma "Let's make love". Iv je kasnije potvrdio da su imali aferu dok su snimali film, bez obzira na to što je tada bio oženjen francuskom ikonom Simon Sinjore. Postojale su glasine da je Merilin u jednom momentu nosila njegovo dete.

Frank Sinatra (1961)

Frank Sinatra i Merilin Monro imali su kratku, tihu vezu nakon njenog razvoda sa Milerom, Međutim romansa je trajala manje od godinu dana, a njih dvoje su ostali najbolji prijatelji do njene smrti sledeće godine.

 

 

 

Džon i Robert Kenedi (1962)

Priča nikada nije do kraja rešena i potvrđena, ali je sigurno podigla najviše prašine, mnogi čak smatraju da je ova ljubavna priča bila kobna po Merilin.

Glasine o ovoj romansi krenule su kada je Merilin otpevala predsedniku pesmu "Happy birthday", mnogi veruju da se ova afera definitivno dogodila, ali ne postoji dokaz. Takođe se priča da je bila istovremeno sa njegovim bratom Robertom. Sumnja se da su upravo dva brata odgovorna za njenu ranu smrt, jer je posedovala informacije koje javnost nije smela da sazna.

 

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija