• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.11.2022

17:44

KAKO SKINUTI FLEKE OD ŠMINKE? Ova sredstva će vam pomoći!

pexels.com

Ljubav

KAKO SKINUTI FLEKE OD ŠMINKE? Ova sredstva će vam pomoći!

Podeli vest

Maskare, farbe za kosu, kreme za samopotamnjivanje su prava noćna mora, ali ne mora da se ove fleke ne mogu skinuti

Skidanje fleka sa odeće postaje vrlo naporno, posebno kada na omiljenoj košulji, fleke od pudera naprave ružne mrlje. Fleke od karmina po kragni su još gore, jer imaju masniju strukturu, jarke boje i sve više se razmazuju svakim dodirom.

Za skidanje fleka od karmina koristite najbolje sredstvo za skidanje fleka ovog tipa – lak za kosu!  Poprskajte preko mrlje i ostavite desetak minuta. Isperite potom u vodi i stavite na pranje. Ovo se pokazalo uspešnim za skidanje fleka, a ona od karmina je jedna od gorih.

Foto: Shutterstock

Maskara

I današnji puderi, koji na reklamama mogu da traju i duže od 24 sata, stvaraju velike probleme ženama, jer nema ništa gore kada se našminkana oblačite za posao, a puder vam ostane na kragni omiljene košulje. Skidanje fleka od pudera zahteva da reagujete odmah. Najbolje sredstvo za skidanje fleka od pudera bilo da je tečan, u prahu ili kameni, je pena za brijanje. Nanesite je preko mrlje, nežno utrljajte mekim sunđerom i isperite.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija