• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2022

16:15

OVE POZNATE LIČNOSTI NE KORISTE DEZODORANS! Otkrivamo ZAŠTO!

Tanjug/AP

Ljubav

OVE POZNATE LIČNOSTI NE KORISTE DEZODORANS! Otkrivamo ZAŠTO!

Podeli vest

Mnogi ljudi svakodnevno upotrebljavaju dezodorans, ali stručnjaci upozoravaju da on može uticati na zdravlje i da menja mikrobiom kože što uzrokuje još snažniji miris znoja

Iako je nanošenje dezodoransa deo svakodnevne rutine mnogih ljudi, to može uticati na vaše zdravlje na mnogo iznenađujućih načina. Od narušavanja prirodnog mikrobioma vaše kože do pojačavanja mirisa vašeg tela, postoji mnogo razloga da konačno odbacite dezodoranse.

Foto: Shutterstock

Dezodorans

Mnoge poznate ličnosti prestale su da koriste dezodoranse pre mnogo godina i podelile su razloge za to.

1. Kameron Dijaz

Foto: Reuters

Kameron

Mnogi dezodoransi sadrže štetne sastojke koji mogu uticati na naše zdravlje, a Kameron Dijaz nije voljna da rizikuje.

- Ne verujem u antiperspirante. Zaista je loše za vas. Nisam ga koristila skoro 20 godina. Neprijatno mirišete jer koristite antiperspirant. Zadržava sav smrad unutra - rekla je ona.

2. Džulija Roberts

Foto: Tanjug/AP

Džulija

Glumica 'Lepe žene' jednostavno nema naviku da svakodnevno nosi dezodorans.

- Ja zapravo ne koristim dezodorans. Ne volim to da delim sa mnogo ljudi. To jednostavno nikada nije bila moja stvar - rekla je.

3. Bredli Kuper

Foto: AP PHOTO

Bredli

Nagrađivani glumac veruje da je tuširanje više nego dovoljno da zadrži neprijatan telesni miris.

- Više ne koristim dezodorans. Ja se dosta tuširam, pa možda to pomaže. Sigurno tri puta dnevno - podelio je on.

4. Dajan Kruger

 

 


Zvezda 'Troje' je alergična na dezodorans, pa umesto toga koristi parfem.

 

 

- Nosim parfem svaki dan. Ujutro, flaša je tu pored moje četkice za zube. Alergična sam na dezodorans. Ali verovatno ne mirišem prijatno posle treninga... Volim da podelim svoje nesavršenosti i ranjivosti. Ova nemoguća potraga za mladošću i savršenstvom nije za mene - rekla je ona.

5. Kendra Vilkinson

 


Neki dezodoransi možda nisu bezbedni za trudnice, a rijaliti TV zvezda je želela da bude svesnija o tome koje je proizvode koristila tokom trudnoće.

- Dok sam posmatrala šta konzumiram u mojoj trudnoće, takođe sam gledam šta stavljam na telo. Pila sam puno vode, pa čak i pokušavala da ne koristim dezodorans, u tome sam i uspela - rekla je ona.

7. Kortni Kardašijan

Foto: Reuters

Kortni

Medicinski stručnjaci upozoravaju da se upotreba dezodoransa na bazi aluminijuma ne preporučuje ženama koje doje, a Kortni Kardašijan je odlučila da odustane od toga kako bi održala zdravlje svoje dece.

- Ona ne veruje u nošenje dezodoransa jer misli da je to loše za dojenje - rekao je njen bivši partner Skot, prenosi nam Brightside.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija