PUNJENE TIKVICE S PILETINOM I PEČURKAMA! Ukusan i zdrav ručak (FOTO)

Shutterstock

09:27 Recepti 0

informer.rs | 17. 03. 2020.

PUNJENE TIKVICE S PILETINOM I PEČURKAMA! Ukusan i zdrav ručak (FOTO)

Prste da poližete!


Sastojci:

četiri tikvice
250 g obarenog pilećeg belog mesa
200 g pečuraka
dve kašike blagog kečapa
jaje
dve kašike kisele pavlake
maslinovo ulje
peršun
so, biber

Shutterstock

Priprema:

Operite tikvice, presecite ih uzdužno i izdubite. U svaku stavite pileće meso isečeno na kockice, posolite i pobiberite. Preko toga prelijte malo kečapa, poređajte pečurke isečene na listiće, pa ponovo posolite i pospite peršunom. Na kraju blago poprskajte maslinovim uljem. Pecite na 200 stepeni dok ne porumene. Izvadite tikvice iz rerne, pa zalijte smesom od penasto umućenog jajeta i pavlake. Vratite u rernu još pet minuta da se zapeče. Služite uz sezonsku salatu.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.