• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

17.05.2020

13:45

AKO NIKADA NISTE NAPRAVILI ovaj BRZI KOLAČ OD JAGODA danas morate to da ispravite!

Recepti

AKO NIKADA NISTE NAPRAVILI ovaj BRZI KOLAČ OD JAGODA danas morate to da ispravite!

Podeli vest

Vreme je za jagode, mada ovaj kolač može da se napravi sa bilo kojim voćem. Ovaj kolač se pravi toliko brzo i lako da ne morate ni da zasučete rukave...

Puding od vanile, jagode i piškote - jedina su tri sastojka od kojih se pravi ovaj brzi kolač. Dovoljno je 15 minuta da bi se kolač napravio.

SUPA VAM JE ISPALA PREVIŠE MASNA? Ne brinite, ovaj TRIK čini čuda u sekundi!

SAMO 3 SASTOJKA! Džejmi Oliver podelio je DREVNI INDIJANSKI RECEPT za PRŽENE HLEPČIĆE! (Foto/video)

Sastojci:

kutija piškota
puding od vanile
jagode ili neko drugo voće
šlag ili slatka pavlaka

Foto: Pixabay

Priprema:

Kolač može da se napravi od bilo kog voća, jagoda, breskvi, jabuka, a zimi je najbolji izbor ananas u konzervi. Može da se pravi i od banana, ali one mogu da potamne ukoliko se kolač ne pojede istog dana.

Voće se isecka na kockice idealne za zalogaj. U dublju posudu u kojoj će biti kolač ređaju se jedan pored druge piškote, prethodno umočene u mleko. Piškote mogu da se umoče i u sok. Piškote mogu da oblože i zid posude, a ukoliko je posuda dovoljno duboka mogu da se ređaju u dva reda.

Napravite ukusne MAFINE SA TIKVICAMA I SIROM - gotovi za POLA SATA!

Skuva se puding od vanile, a ko voli neki drugi ukus može da se skuva i od jagode. Čim se skuva treba odmah da se preliju piškote. Još u topao puding se ređa voće koje treba da pokrije čitav kolač.

Kada se puding ohladi kolač može da se stavi u frižider. Kolač je ukusniji kada se pokrije šlagom iz kesice ili, još bolje, slatke pavlake.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija