
Shutterstock
SMAZAĆETE IH U PAR ZALOGAJA! Pikantni RAŽNJIĆI zaliveni PIVOM!
Meso pripremiti par sati pre nego što upalite roštilj...
Sastojci:



800 g piletine (bez kožice i kostiju)
3 kašike ulja
kašičica iseckanog ruzmarina


PONOS JUŽNJAČKE KUHINJE: Kobler, pita od bresaka, malina i kupina!
PASTA ARABIJATA U PIKANTNOM SOSU OD PARADAJZA! Ovo je ručak za ljubitelje ljute hrane!
kašičica iseckanog lovora
kašičica mlevene crvene paprike
kašičica suvog začina
so
biber
2 dl svetlog piva
iseckana ljuta papričica
Shutterstock
Priprema:
Piletinu iseći na manje komade i naređati na ražnjiće. Ražnjiće poređati u veću posudu. Pomešati iseckane začine, so, biber i ljutu papričicu, dodati ulje, promešati, pa premazati ražnjiće. Staviti u frižider da se marinira sat vremena. Peći na roštilju, uz povremeno premazivanje pivom. Peći dok meso ne porumeni i napravi se fina, hrskava korica.
Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
Ljubav&Zdravlje/N.L. | Nedelja, 12. 07. 2020.