
Printscreen You Tube emilina kuhinja
RECEPT ZA PRŽENIJU! Prste da poližeš! /VIDEO/
Ručak na brzinu koji svi vole
Sastojci:



3 veće paprike (250 g)
3 srednje glavice crnog luka
1,1 kg paradajza
3 jajeta
so
Priprema:
U tiganju zagrejte ulje, pa dodajte sitno seckan crni luk. Poklopite i pržite na tihoj vatri. Kada se luk uprži dodajte seckanu, papriku i opet poklopite. Nakon nekog vremena dodajte i paradajz i nastavite da kuvate, ali nemojte da vraćate poklopac. Posolite ako je potrebno. Kada stavite paradajz kuvajte na tihoj vatri nekih sat vremena. Nakon toga dodajte umućena jaja, ostavite još malo na šporetu, pa isključite. Ne skalnjate odmah nego ostavite još 2-3 minuta.
Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
kuvajmo lako | Četvrtak, 25. 03. 2021.
-
cooking.rs | Četvrtak, 25. 03. 2021.
-
bakina kuhinja/Informer.rs | Četvrtak, 25. 03. 2021.
-
kuvajmolako | Sreda, 24. 03. 2021.
-
stvarukusa | Sreda, 24. 03. 2021.