• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.10.2021

18:29

OVAJ NADEV KIFLICAMA DAJE DRUGU DIMENZIJU!

Recepti

OVAJ NADEV KIFLICAMA DAJE DRUGU DIMENZIJU!

Podeli vest

Kada punite kiflice nadevom od tikvica i krem sira, doživećete čaroliju ukusa. Obratite pažnju toliko su ukusne da nećete moći da prestanete da jedete, a prave se veoma lako i nije vam potrebno mnogo novca

Budite kreativni, napravite nešto novo, napravite namaz od tikvica i krem sira, pa sa njim filujte kiflice.

Do sada ste probali razna punjenja za kiflice. Pravili ste ih sa džemom, sirom,  čokoladom, orasima..., ali sada ih premažite sa tikvicama i krem sirom. Fantastičan namaz sa kojim ćete napraviti najbolje slane kiflice. Ovaj namaz ne morate da koristite samo za kiflice, možete da mažete na domaći hleb ili lepinje.

Ukus je fantastičan i garantujemo da će ga obožavati cela porodica. 

Foto: Printscreen You Tube

Kiflice

Sastojci:

2 tikvice 
1 crni luk 
1 šargarepa
1 veza mirođija 
100 g krem sir 
1 čen belog luka

Priprema:

Crni luk i tikvice isecite na kockice, a šargarepu izrendajte. Na malo ulja propržite luk, pa dodajte šargarepu i tikvice. Poklopite i kratko dinstajte. Zatim dodajte i rendani beli luk. Kada je gotovo sipajte u posudu u koju ste stavili krem sir i seckanu mirođiju. Dobro sjedinite i malo viljuškom pritisnite povrće. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija