ZAPEČENI SENDVIČ! Topi se u ustima - neodoljiva večera

bakina kuhinja

18:00 Recepti 0

Bakina kuhinja | 11. 11. 2021.

ZAPEČENI SENDVIČ! Topi se u ustima - neodoljiva večera

Svi volimo sendviče, još ako ih zapečete, ukus će biti neverovatan


Potrebno je:

za 1 sendvič

2 jaja
kriške starog hleba
2 lista šunke
1 list kačkavalja
maslinovo ulje ili malo maslaca
može tanki listovi kiselih krastavčića
može listovi spanaća
Prilog po izboru
soli

bakina kuhinja

Sendviči

Priprema:

 U veći tiganj sipati malo ulja ili istopiti malo maslaca, sipati umućena jaja, i staviti 2 parčeta hleba jedno pored drugoga. 

Polako pečena jaja prebacivati preko hleba pa okrenuti .

 Na jedno parče staviti šunku a na drugo kaćkavalj. Možete dodati i kečapa po želji.. Presaviti hleb jedan preko drugoga i još minut dva peći. 



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.