
bakina kuhinja
ZAPEČENI SENDVIČ! Topi se u ustima - neodoljiva večera
Svi volimo sendviče, još ako ih zapečete, ukus će biti neverovatan
Potrebno je:
za 1 sendvič
kriške starog hleba
2 lista šunke
1 list kačkavalja
maslinovo ulje ili malo maslaca
može tanki listovi kiselih krastavčića
može listovi spanaća
Prilog po izboru
soli

bakina kuhinja
Priprema:
U veći tiganj sipati malo ulja ili istopiti malo maslaca, sipati umućena jaja, i staviti 2 parčeta hleba jedno pored drugoga.
Polako pečena jaja prebacivati preko hleba pa okrenuti .
Na jedno parče staviti šunku a na drugo kaćkavalj. Možete dodati i kečapa po želji.. Presaviti hleb jedan preko drugoga i još minut dva peći.
Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
Informer | Sreda, 03. 11. 2021.
-
Bakina kuhinja | Utorak, 02. 11. 2021.
-
Informer | Četvrtak, 28. 10. 2021.
-
bakina kuhinja | Subota, 16. 10. 2021.
-
Informer | Utorak, 12. 10. 2021.
-
iće i piće | Petak, 15. 10. 2021.