
Freepick
HLEB MEKAN KAO DUŠA! Ne samo što je ukusan, nego je i ZDRAV
Napravite hleb od heljdinog brašna
SASTOJCI:
400 g heljdinog brašna



dve kašičice morske soli unsplash.com
300 ml vode
dve-tri kašike ulja
semenke bundeve i suncokreta
PRIPREMA:
U većoj posudi pomešati heljdino brašno i so, dodati ulje i vodu, pa sve dobro promešati i zamesiti ređe testo.
Prekriti folijom i staviti u frižider da odstoji pola sata.


Potom ga premesiti na radnoj površini, prebaciti u podmazan kalup, posuti semenkama suncokreta i bundeve, te peći u rerni prethodno zagrejanoj na 200 stepeni 30-35 minuta.
Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
Bakina kuhinja | Četvrtak, 02. 12. 2021.
-
informer.rs | Četvrtak, 02. 12. 2021.
-
informer.rs | Četvrtak, 02. 12. 2021.
-
Informer | Četvrtak, 02. 12. 2021.