PASULJ SA KOBASICAMA NA ŠPANSKI NAČIN! Ukusno da ukusnije ne može biti!

Shutterstock

17:11 Recepti 0

Informer.rs | 03. 12. 2021.

PASULJ SA KOBASICAMA NA ŠPANSKI NAČIN! Ukusno da ukusnije ne može biti!

Pasulj je u svakoj kući jelo koje se sprema često, a danas predstavljamo jedan neobičan recept koji morate da probate


Pasulj sa kobasicama na španski način je ukusan i pikantan obrok koji će zadovoljiti čula svih ukućana.


Sastojci:


300 g pikantnih kobasica
kašika ulja
glavica crnog luka
čen belog luka
dve crvene paprike
veza peršuna
200 ml bistre pileće supe
400 g paradajz pelata
400 g pasulja iz konzerve
kašika sirćeta
so, biber

Shutterstock

Pasulj


Priprema:

U većem tiganju zagrejati ulje, pa kratko propržiti kobasice isečene na komade. Potom dodati iseckan crni luk i papriku, te pržiti još pet minuta. Dodati iseckan beli luk, mešati minut, pa preliti supom. Dodati usitnjen paradajz pelat, pa kad proključa, smanjiti vatru, dodati oceđen pasulj i sirće, pa krčkati još 10 minuta. Posoliti, pobiberiti, začiniti peršunom, dinstati još pet minuta, pa poslužiti.


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.