• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.05.2022

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 13. MAJ: Ovnovi će biti dobrog zdravlja, a OVAJ ZNAK će imati kontakt sa nekim ko ih inspiriše!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA PETAK 13. MAJ: Ovnovi će biti dobrog zdravlja, a OVAJ ZNAK će imati kontakt sa nekim ko ih inspiriše!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Život vam je trenutno pun promena I događaja, zbog čega vam je teško da se skoncentrišete na ljubav. POSAO: Imaćete sreće ako tražite kvalitetnu radnu snagu. ZDRAVLJE: Dobrog ste zadravlja.

BIK 

LJUBAV: Imaćete kontakt sa neki ko vas inspiriše na to da obogatite svoj društveni život i probate nove stvari. POSAO: Mogući logistički I administrativni problemi, kao I nesporazumi. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI 

LJUBAV: Moguć flert I razmena nežnosti sa izabranom osobom. U najmanju ruku čućete dobre vesti. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru ponudu u vezi posla. ZDRAVLJE: Alergije.

Foto: pexels.com

Blizance očekuju alergije

RAK 

LJUBAV: Vaša inicijativa će biti iznenađujuća I naićiće na odobravanje. POSAO: Nećete imati mnogo sreće u ovoj oblasti, pre svega zbog okolnosti koje su van vaše kontrole. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV 

LJUBAV: Nezadovoljni ste jer nemate mnogo prilike da se posvetite svom ljubavnom životu. POSAO: Bićete ili vrlo neoprezni ili rasipni sa novcem, ali neki dobici će pokriti vaše ekstravagantne ispade. ZDRAVLJE: Problem sa pritiskom.

DEVICA 

LJUBAV: Ako ste u braku ili dužoj vezi, moguće je manje neslaganje u odnosu. POSAO: Uspeh u sferi pružanja usluga i to posebno onih koje imaju bilo kakve veze sa zabavom. ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije.

VAGA

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko ima veze sa inostranstvom ili je stranog porekla. POSAO: Moguće pozitivne promene u vezi posla, ako se bavite kreativnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION 

LJUBAV: Povoljan period za porodičan život I eventualno započinjanje zajedničkog života sa izabranom osobom. POSAO: Nemojte se zaduživati, inače ćete imati problema. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

Foto: pexels.com

STRELAC 

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti vezu sa nekim iz prošlosti, ili obnoviti I postaviti odnos na nove temelje. POSAO: Nejasna poslovna situacija, nedostatak vizije ili period stagnacije. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

JARAC 

LJUBAV: Možete imati prilike za fizički kontakt sa izabranom osobom. POSAO: Povoljna finansijska situacija bi mogla da vas previše opusti. Mođete imati I previše posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA 

LJUBAV: Trenitno ste u fazi u kojoj vas više interesuje druženje I to u većem društvu, nego odnosi jedan na jedan. POSAO: Promene na bolje u ovoj sferi kao i mogući manji finasijski uspeh. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada, ili ćete čuti dobru vest u vezi iste. POSAO: Stabilna ali ne I naročito dobra poslovna situacija. ZDRAVLJE: Slabije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija