SVINJSKE ŠNICLE i TAJNI SASTOJAK! Pohovanje dovedeno do SAVRŠENSTVA!

Shutterstock

16:06 Recepti 0

iće&piće | 22. 05. 2022.

SVINJSKE ŠNICLE i TAJNI SASTOJAK! Pohovanje dovedeno do SAVRŠENSTVA!

Ako imate ambicije da dovedete svoje pohovanje na jedan viši nivo, onada obavezno morate da počnete da pravite ovakve šnicle... Uživajte!


Sastojci: 

četiri svinjske šnicle
dva jajeta
tri četvrtine šolje prezli
pola šolje parmezana
tri kašike maslinovog ulja
so, biber

Shutterstock

Šnicle sa koricom od parmezana

Priprema: 

Šnicle oprati i prosušiti, pa posoliti i pobiberiti. Svaku šniclu uvaljati najpre u parmezan, pa u umućena jaja i na kraju u prezle. U tiganju na umerenoj vatri zagrejati maslinovo ulje i pržiti šnicle dok ne dobiju lepu boju sa svih strana. Poslužiti dok je toplo.

Prijatno!


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.