• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.06.2022

23:17

SUPER BRZI TIRAMISU! Poslastica iz snova! (VIDEO)

Recepti

SUPER BRZI TIRAMISU! Poslastica iz snova! (VIDEO)

Podeli vest

Tiramisu je odlična poslastica koja se topi u ustima, pa vam predlažemo da ga obavezno probate

Spoj kafe, piškota, maskarpone sira i kakaoa je pun pogodak. Kada vam banu gosti, spremite najpoznatiji kolač za samo 10 minuta. 

Ako vam je maskarpone skup, možete ga napraviti kod kuće od 2 jednostavna sastojka. 

Sastojci:

225 ml slatke pavlake
225 g maskarpone sira 
71 g šećera
1 kašičica ekstrakta vanile
1 kašika likera (opciono, ali ukusno)
450 ml kafe, sobne temeprature 
1 pakovanje piškota 
kakao 

Priprema:

Umutite slatku pavlaku, sa šećerom i vanilom. Zatim dodajte maskarpone i liker i nastavite da mutite. Napravite kafu (1 kašičica nes kafe i vrela voda), pa umočite piškote i ređajte u tepsiju. Nemojte da držite keks predugo u kafi kako se ne bi raspao. Preso stavite fil, pa opet piškote i fil dok ne utošite materijal. Poslednji red treba da bude fil. Preostali fil sipajte u špric za kolače i dekorišite tiramisu. Zatim pospite kakao preko. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija