KREMPITE SA BELOM ČOKOLADOM! Ukusne, slasne i neodoljive! (VIDEO)

Printscreen You Tube/Sace recepti

19:51 Recepti 0

informer.rs | 28. 06. 2022.

KREMPITE SA BELOM ČOKOLADOM! Ukusne, slasne i neodoljive! (VIDEO)

Ovakve krempite još niste probali, ali sigurno ćete biti oduševljeni

Lako se pripremaju, a tajni sastojak koji čuveni kolač čini još boljim je bela čokolada. 

Sastojci: 

lisnato testo
1 l mleka
150 g šećera
3 pudinga od vanile
2 kašike kukuruznog skroba
100 g bele čokolade
200 ml zaslađene slatke pavlake 

Priprema:

Isecite lisnato testo na kvadrate, pa poređajte na pleh obložen pek papirom. Pecite na 200°C oko 25 minuta. U mleko dodajte puding, šećer i skrob i dobro promešajte. Kuvajte dok se ne zgusne, uz neprestano mešanje. Sklonite sa šporeta, pa u vreo fil dodajte belu čokoladu i mešajte dok se ne otopi. Zatim sipajte slatku pavlaku i dobro umutite. Obruč za torte četvrtastog oblika stavite na tacnu koju ste obložili providnom folijom. Poređajte testo, a zatim prelijte fil i poravnajte. Preko opet poređajte testo i ostavite da se ohladi u frižideru sat vremena. Pospite šećerom u prahu.

BONUS VIDEO:


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.