BELGIJSKI GULAŠ s crnim PIVOM! Meso se prosto TOPI u ustima!

Shutterstock

18:15 Recepti 0

informer.rs | 03. 10. 2022.

BELGIJSKI GULAŠ s crnim PIVOM! Meso se prosto TOPI u ustima!

Juneće plećka je mekana, a kvalitetno crno pivo dodatno omekšava meso. Ovako pripremljen gulaš je izvanredne arome... Uživajte!

Sastojci:

800 g junećeg mesa od plećke
250 g seckanog crnog luka
3 čena belog luka
5 dl crnog piva
3 supene kašike maslinovog ulja
brašno, so, biber

Shutterstock

Belgijski gulaš s crnim pivom

Priprema: 

Juneće meso od plećke isecite na kockice. Uvaljajte ih u brašno i ispecite na ugrejanom ulju. Kada malo porumene, dodajte seckani crni i beli luk. Sve malo prodinstajte, posolite, pobiberite i dodajte crno pivo. Malo prokrčkajte, poklopite. Rernu zagrejte na 180 stepeni i pecite poklopljeno oko dva sata. Nije potrebno mešati. Poslužite uz bareni krompir ili testeninu po želji.

Prijatno!


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.