ŠNICLE NA LUKU! Iskusna domaćica otkrila tajnu SAVRŠENE večere

Shutterstock

22:15 Recepti 0

informer.rs | 29. 11. 2022.

ŠNICLE NA LUKU! Iskusna domaćica otkrila tajnu SAVRŠENE večere

Iskusna domaćica Ljiljana Radovanović otkrila je njen dugogodišnji recept za idealan ručak ili večeru. Šnicle u luku će bezo nestati sa vaše trpeze

Da li postoji bolji obrok za celu porodicu od šnicli i krompira? Domaćica iz Beograda podelila je sa nama recept koji svake nedelje oduševi njene ukućane i goste.

pexels.com

 

Sastojci:

600 g telećih šnicli
6 glavica crnog luka
3 čena belog luka
2 kašike brašna
po ukusu so i biber

Priprema:

Šnicle izlupati, posoliti i uviti u brašno. Zagrejati ulje u jednoj šerpi i u njemu ispržiti šnicle sa obe strane i izvaditi ih na tanjir. U isto ulje napola ispržiti seckani crni luk na rebarca.

Dodati mu brašno, sitno seckani beli luk, naliti vodom i malo prokrčkati. Onda dosoliti ili staviti suvi biljni začin, vratiti šnicle u sos i na tihoj vatri krčkati dok šnicle ne omekšaju.

bonus video:



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.