
Shutterstock
ŠNICLE NA LUKU! Iskusna domaćica otkrila tajnu SAVRŠENE večere
Iskusna domaćica Ljiljana Radovanović otkrila je njen dugogodišnji recept za idealan ručak ili večeru. Šnicle u luku će bezo nestati sa vaše trpeze
Da li postoji bolji obrok za celu porodicu od šnicli i krompira? Domaćica iz Beograda podelila je sa nama recept koji svake nedelje oduševi njene ukućane i goste.




pexels.com
Sastojci:
600 g telećih šnicli
6 glavica crnog luka
3 čena belog luka
2 kašike brašna
po ukusu so i biber
Priprema:
Šnicle izlupati, posoliti i uviti u brašno. Zagrejati ulje u jednoj šerpi i u njemu ispržiti šnicle sa obe strane i izvaditi ih na tanjir. U isto ulje napola ispržiti seckani crni luk na rebarca.
Dodati mu brašno, sitno seckani beli luk, naliti vodom i malo prokrčkati. Onda dosoliti ili staviti suvi biljni začin, vratiti šnicle u sos i na tihoj vatri krčkati dok šnicle ne omekšaju.


bonus video:
Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
informer.rs | Subota, 26. 11. 2022.
-
informer.rs | Petak, 25. 11. 2022.
-
informer.rs | Petak, 25. 11. 2022.
-
informer.rs | Petak, 25. 11. 2022.