• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.10.2015

09:08

A KAD ĆEMO MI TAKO? Zaradio 15 miliona dolara skupljajući loptice za golf!

Zanimljivosti

A KAD ĆEMO MI TAKO? Zaradio 15 miliona dolara skupljajući loptice za golf!

Podeli vest

Amerikanac Glen Berger je zgrnuo pravo bogatstvo "pecajući" loptice za golf

Našavši se bez posla, Berger je pre 14 godina došao na genijalnu ideju koja mu je omogućila da postane milioner: da sakuplja loptice za golf koje bi igrači ubacili u jezerce nedaleko od njegove kuće na Floridi. 

(HIT FOTO) PRLJAVE MISLI Šta vidite na ovoj haljini?

Kasnije je proširio svoju aktivnost na celu teritoriju ove američke države. 

Prema vlastitim procenama, godišnje skupi između 1,3 i 1,7 miliona loptica, ili oko 4.000 dnevno. 

Nakon što ih očisti, Berger svoje loptice prodaje za dolar komad. Na ovaj način je od 2001. uspeo da zaradi 15 miliona dolara, a ne treba zanemariti ni ekološki aspekat njegovog posla. 

"Pronalazio sam komade nameštaja, kolica za golf, kosilice, ali sam se susreo i sa bezbroj aligatora", ispričao je za Caters TV ovaj neobični milioner.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija