• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

23.01.2016

15:06

VEČERAS JE VUČJI MESEC! Noć koja donosi promene i dobre početke!

Zanimljivosti

VEČERAS JE VUČJI MESEC! Noć koja donosi promene i dobre početke!

Podeli vest

Ukoliko imate neke planove vezane za početak novog posla, ili bilo čega novog, ovo je idealan trenutak da to i započnete

U noći između 23. i 24. januara na nebu će se pojaviti takozvani “Vučji mesec” koji će doneti pozitivne promene. “Vučji mesec” je prvi puni Mesec u novoj godini.

“Vučji mesec” biće tačka preokreta za mnoge. Napokon će se do sada nerešive situacije razjasniti, i odjednom će vam biti sasvim jasno koji sledeći potez treba da povučete. Još jedna zanimljivost je da će ovogodišnji “Vučji mesec” biti u znaku lava, a nema životinje koja bi radije preuzela ulogu vođe čopora od ove.

Lav je veseljak lišen svake konvencionalnosti, pa to znači da će nam naredni period svima biti veseliji. Možda ćete ponovo stupiti u kontakt sa nekim na koga ste zaboravili ili ćete jednostavno poželeti da sve pređašnje brige zaboravite i dobro se zabavite. Jer to je, na kraju krajeva, ono što lav najbolje radi. Sve što treba da uradite jeste da budete otvoreni.

Ako su vašu ličnost, kao i vučju, do sada tumačili pogrešno, prava slika o vama izaći će na videlo krajem januara i početkom februara. Ukoliko imate neke planove vezane za početak novog posla, ili bilo čega novog, ovo je idealan trenutak da započnete to. Samo nemojte odbijati dobre šanse, koje naiđu.

Ovaj pun Mesec će biti poseban i zato što će stajati nasuprot Vodoliji, znaku koji uživa u društvu. Kao i vuk, i Vodolije vole svoj čopor, pa nemojte da se iznenadite ako te subote (23. januara) dobijete poziv za izlazak u grad sa ekipom koju dugo niste videli.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija