• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dail.mail.co.uk/informer.rs

10.06.2016

18:15

NAJBOLJA ODLUKA IKADA: Prestala sam da se brijem i nikad se ženstvenije nisam osećala!

Zanimljivosti

NAJBOLJA ODLUKA IKADA: Prestala sam da se brijem i nikad se ženstvenije nisam osećala!

Podeli vest

Rouz Gejl je počela da raste brada kada je imala samo 13 godina. I to nije jedino mesto na telu na kojoj je maljava. Godinama je brijala i uklanjala dlake laserom, ali je to previše emotivno iscrpljivalo, pa je odlučila da prekine sa tim

Naime, ona se sa tim problemom borila punih 20 godina, ali je pre osam meseci shvatila da nema poente u toj borbi pa je odustala od nje u potpunosti. Sada pušta dlake na licu i prsima da normalno rastu. Tvrdi da se nikada ranije nije osećala privlačno i ženstveno.

- Godinama sa birjala dlake, išla na laserska uklanjanja, čupala ih... - rekla je Rouz i objasnila da nikada nije bila srećnija od kad je prestala da se bavi time.

Kada je ušla u pubertet počeli su da joj rastu zalisci, a onda i malje na bradi i obrazima. To je vremenom počelo da joj utiče na društveni život, nikako se nije usuđivala da prespava kod nekoga jer se ujutru budila sa novim maljama.

- Počela sam da sakrivam svoje dlake. Moji prijatelji nisu znali da mi raste brada, jer sam uspešno to sakrivala - kaže Rouz.

Čak je krila i od porodice.

- Od najbližih nikada nisam dobila podršku koju sam očekivala. Mislim da ni moji nisu znali kako to da urade. Majka i ja smo kratko razgovarale na tu temu. Onda me je odvela kod lekara, koji mi je prepisao hormonske tablete, ali nije bilo neke koristi od njih - priseća se Gejlova.

Iako nikada nije dobila tačnu dijagnozu, smatra se da je njeno stanje uzrokovano policističnim jajnicima i genetikom. U pubertetu se jako stidela same sebe, uvek je nosila duge rukave i rolke. Kako kaže sa momcima je uvek imala problem da bude iskrena, iako su joj neki od njih pružali podršku.

- Nedavno sam tek shvatila da sama sebi pravim problem. Nikad nisam imala samopuzdanja. Kad se ne bih ibriala, nisam htela napolje iz kuće. U početku je to bio veliki problem i psihički izazov, ali sam konačno prelomila i odlučila da više ne želim da se brijem - objasnila je Rouz.

 

Фотографија корисника @lunchboxscoresagain дана 22. Феб 2016. у 6:52 PST

Ona je dodala da je šest nedelja od prestanka brijanja narasla brada i da je zaključila da je to bila najbolja odluka koju je donela.

- Svi su mi pružili podršku. Ljudi na ulici mi prilaze i govore da sam hrabra i da sam im inspiracija. Na Instagramu imam puno pratioca. Neki su se čak zaneli i ponudili mi brak - rekla je Rouz i objasnila da je veoma srećna što su je prihvatili takvu kakva jeste.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija