• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

08.04.2017

14:25

(VIDEO) PA, OVAJ ČOVEK JE TOTALNI HIT! Ovakav trening sigurno do sada niste videli!

Zanimljivosti

(VIDEO) PA, OVAJ ČOVEK JE TOTALNI HIT! Ovakav trening sigurno do sada niste videli!

Podeli vest

Svi poznajemo makar po jednu osobu koja ne voli da odlazi u teretanu, već više voli da vežba u udobnosti svog doma. Međutim, jedan gospodin je apsolutni pobednik po ovom pitanju

Ne znamo tačno kako, ali on je došao na nesvakidašnju ideju kako da sam organizuje svoj trening. Na traku za trčanje je stavio stolicu, pored sebe dodao stočić sa potrebnim namirnicama i tečnošću i "vežbanje" je moglo da počne.

Izgleda da je sebi za cilj postavio povećanje obima stomaka i zatezanje nogu, jer ne znamo kako bi se drugačije ovo moglo objasniti:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija