• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.12.2017

09:07

(VIDEO) LAŽNA ANĐELINA Izmislila da je imala operacije kako bi ličila na slavnu glumicu!

Zanimljivosti

(VIDEO) LAŽNA ANĐELINA Izmislila da je imala operacije kako bi ličila na slavnu glumicu!

Podeli vest

Sara Tabar tinejdžerka iz Irana privukla je veliku pažnju nakon izjave da je imala 50 operacija kako bi licila na Andelinu Džoli

Sara je ponovo šokirala svet, ali priznanjem da je sve izmišljotina i da je fotografije obradila u fotošopu. Tabarova je zgrozila internet fotografijama na kojima izgleda poput zombija i mrtve mlade, kako su je nazvali korisnici društvenih mreža.


- Tek sad vidim da zapravo imam slicnosti s Andelinom, ali nije moj cilj da izgledam kao neko drugi - rekla je Sara. Otkrila je da je rec o šminkanju i obradi fotografija.

 - Svaka nova fotografija bila je sve smešnija. Smatram da je to oblik samoizražavanja i neka vrsta umetnosti. Moji obožavatelji znaju da to nije moje pravo lice - kaže ova devojka.

Ipak, priznala je da je bila na nekoliko estetskih operacija, uključujući korekciju nosa, usana i liposukciju.

 A ovako stvarno izgleda:





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija