• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net informer.rs

23.02.2018

20:00

RAZGIBANE: Zašto ovaj tip žena NAJVIŠE PRIVLAČI muškarce?

Zanimljivosti

RAZGIBANE: Zašto ovaj tip žena NAJVIŠE PRIVLAČI muškarce?

Podeli vest

Prema nedavnom istraživanju Univerziteta Tufts u Melfordu, muškarcima su najprivlačnije žene koje se bave sportom

Naučnici su na osnovu pitanja koja su postavljali učesnicima studije otkrili da žene koje se redovno bave sportom deluju mnogo „samouverenije“, „energičnije“, „odgovornije“, ali i „simpatičnije“ na osobe muškog spola. 
Razlog je što sport deluje na hranu i dušu, te se pretpostavlja da su osobe koje se redovno bave nekom vrstom fizičke aktivnosti mnogo pozitivnije i jače. A to se može odraziti na njihov kvalitet života. 

Osim toga, naučnici su ispitanicima dali fotografije žena, različite starosne grupe, na osnovu kojih su oni morali da procene njihove godine. Onima koje su se bavile sportom, dali su u proseku pet manje godina.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija