• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fakti.org

05.09.2018

16:44

(VIDEO/ANKETA) AMERI SE POSVAĐALI ZBOG SOPSTVENOG FILMA "ČOVEK NA MESECU": Zašto nema zastave SAD!

Zanimljivosti

(VIDEO/ANKETA) AMERI SE POSVAĐALI ZBOG SOPSTVENOG FILMA "ČOVEK NA MESECU": Zašto nema zastave SAD!

Podeli vest

Snimaju oni filmove o sebi na Mesecu i glože se povodom njih. A nikako da objasne glavno: kako je moguće, ako su zaista bili na Mesecu, da više nikada ponovo nisu bili i da danas nisu u stanju da stignu do Zemljinog jedinog prirodnog satelita?  Uzgred, beže i od pitanja: kako je moguće da se zastava SAD  na Mesecu ponaša kao da je na Zemlji u trenucima dok duva malo jači vetrić

Neki u Sjedinjenim Državama su se uzbudili zbog filma "Čovek na Mesecu" koji je posvećem atronautu Nilu Armstrongu. Vašington Post je objavio da je taj film "šamar američkom društvu" jer u njemu nema "momenta trijuumfa - podizanja američke zastave".

Armstrongov partner Baz Oldrin odmah je na Tviteru postavio dve fotografije o podizanju zastave SAD na Mesecu. Na jednoj dvojica astronauta postavljaju zastavu, a na drugoj jedan od njih gleda u nju.

(VIDEO) ŠOK! TRAMP POSLAO I TREĆU ATOMSKU PODMORNICU PREMA SIRIJI, tražio od Matisa da Asad bude ubijen!

Oldrin je fotografije propratio rečima "sloboda", "čast" i "ponosim se što sam Amerikanac".

Glavni glumac u filmu Rajan Gosling ustao je u njegovu  odbranu, navodeći da je to dostignuće koje nadilazi zemlje i granice. Ubrzo potom je i sam bio kritikovan, uz naglašavanje da mu "odsustvo zastave" ne smeta zato što je - Kanađanin. 

KLINTON PLATIO MILU 55 MILONA DOLARA DA IZDA SRBIJU: Da sve bude još strašnije Đukanović lovu uzeo TOKOM NATO AGRESIJE! 

Evo, snimaju oni filmove o sebi na Mesecu. I glože se povodom njih. A nikako da objasne glavno: kako je moguće - ako su zaista bili na Mesecu - da više nikada ponovo nisu bili i da danas nisu u stanju da stignu do Zemljinog jedinog prirodnog satelita? 

U vreme kada kosmičke tenologije napreduju i u Kini, Indiji, Izraelu i nizu drugih zemalja...Pitanje je i:  kako je moguće da Amerikanci, koji su pre pola veka imali rakete koje stižu do Meseca danas nemaju takve rakete?

LAVROV: SAD BI DA U DONBAS UĐE SA 40.000 VOJNIKA I OKUPIRA GA, želi da stvori "opasno žarište" NA GRANICAMA RUSIJE!

        Čak moraju da od Rusije kupuju raketne motore i da joj plaćaju za prevoz svojih astronauta do Međunarodne kosmičke stanice.  A ona je nueporedivo bliža od Meseca...        
Uzgred, beže i od pitanja: kako je moguće da se zastava SAD  na Mesecu ponaša kao da je na Zemlji u trenucima dok duva malo jači vetrić?


Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija