• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nezavisne.com

05.02.2019

09:10

A KADA ĆE NAMA OVO DA SE DESI? Naručio kupaći za suprugu, a stigle mu ZLATNE POLUGE!

Zanimljivosti

A KADA ĆE NAMA OVO DA SE DESI? Naručio kupaći za suprugu, a stigle mu ZLATNE POLUGE!

Podeli vest

Jedan Francuz koji je preko interneta naručio kupaći kostim za svoju suprugu umesto njega je dobio pošiljku sa zlatnicima i zlatnim polugama u vrednosti od oko 20.000 evra, prenosi list Le point

Paket je u subotu dostavljen 27-godišnjem Žilijenu Šanu, nastanjenom u gradiću Van u Bretanji. 

Nije ga iznenadila pošiljka, jer je očekivao kupaći kostim koji je naručio za svoju suprugu. Međutim, iznenadila ga je težina paketa u odnosu na malu zapreminu. 

Kada je otvorio paket, u pošiljci je pronašao zlato: francuski zlatni novac, kovanice koje datiraju sa početka 20. veka, kao i zlatne poluge - ukupno 700 grama plemenitog metala. 


Šan je pretpostavio da je reč o logističkoj grešci, pa je odneo paket u gradski komesarijat policije, uz čiju pomoć je uspeo da pronađe pravog primaoca pošiljke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija