• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

27.02.2019

22:39

UPOMOĆ, VAMPIRI MI DOLAZE U KUĆU! Meštanin Rtkova prijavio policiji da mu KRVOPIJE OPSEDAJU KUĆU!

Zanimljivosti

UPOMOĆ, VAMPIRI MI DOLAZE U KUĆU! Meštanin Rtkova prijavio policiji da mu KRVOPIJE OPSEDAJU KUĆU!

Podeli vest

Noću mi vampiri kradu hranu, sve pojedu što im se sviđa... Lepo vas molim da ih pohapsite i strpate u zatvor, prijavio je Veljko B. (63) šokiranim policajcima

Veljko B. (63) iz sela Rtkovo kod Kladova prošle nedelje šokirao je policajce kad im je prijavio da ga noćima opsedaju vampiri, koji mu pojedu svu hranu po kući! Uljudno je zamolio policajce da pohapse te utvare, jer mu niko drugi, osim čuvara reda, ne može pomoći!

Zanemeli od šoka

Naš izvor iz kladovske policije kaže da su svi u kancelariji zanemeli od šoka kad im je Veljko izneo svoj problem!

- Sve je počelo tako što se on pojavio u policijskoj stanici i tražio nekog da prijavi krađu. Upućen je kod nas u kancelariju, lepo se predstavio i rekao da ima problem koji samo policija, i niko drugi, ne može da reši - priča naš izvor.

Policajci su pažljivo slušali vremešnog meštanina Rtkova, a on im je ovim rečima objasnio svoj problem:
- Ovako stoje stvari. Meni noću dolaze vampiri u kuću i kradu mi hranu, sve mi pojedu što im se sviđa. Nisam ih zatekao na delu, jer to su vampiri, čim osete da sam budan, oni se pretvore u nešto nevidljivo. Ali znam da su oni! Uveče ja ostavim tako nešto za jelo, a ujutru ništa ne ostane! Lepo molim da ih pohapsite i strpate u zatvor!

NIJE ŠALA! ŽENU IZ BORA NAPADA VAMPIR: Angažovana i policija, u toku istraga o opasnom 'krvopiji'!

Foto: Shutterstock

SAD GA VIDIŠ, SAD GA NE VIDIŠ Veljko se požalio policij da mu vampiri noćima opsedaju kuću

Policajci su, prema rečima našeg izvora, bili u problemu da ne prasnu u smeh, da ne bi ispalo da ismevaju starijeg čoveka. Međutim, morali su da ispoštuju propise i da sačine zapisnik, koji je završio u MUP Srbije.
- Šta su kolege pomislile čitajući taj zapisnik, samo one znaju. Verovatno su se slatko smejale kakvim se mi "kriminalom" bavimo - kazao je naš sagovornik.

Međutim, nekoliko dana nakon što je podneo prijavu, Veljko je opet došao u kladovsku policijsku stanicu, vidno raspoložen!
- Dobar dan, ja doš'o da se zahvalim! Otkad sam vam prijavio vampire, više ne dolaze. Sigurno su se uplašili od vas! Jeste li ih pohapsili? - upitao je Veljko, skroz ozbiljan.

Ima psihičkih problema

Meštanin Rtkova ispričao nam je da je Veljko dobar i miran čovek. Živi sam u trošnoj kući, u teškoj bedi, i ima psihičkih problema.
- Radio je kao mornar na šlepu. Bio je oženjen jednom ženom iz Kovina, sa njom je dobio ćerke bliznakinje, ali se Veljko davno razveo i supruga je odvela sa sobom devojčice. Otac i majka su mu preminuli, a brat se odselio negde. Veljko je ostao sam i sa godinama se sve čudnije ponašao. Sad je u penziji, ali mi, komšije, dajemo mu povremeno hranu - priča Veljkov komšija.

Ide kroz selo i svira trubu


Rtkovčani pričaju da je Veljko nedavno nabavio neku staru trubu, pa šeta kroz selo i svira.
- Nije on sav svoj, što se kaže... Jednom je ušao u banku u selu i zatražio da mu isplate devize. Šalterska službenica mu je lepo objasnila da on nema para na računu, a on se samo okrenuo, izašao na ulicu i nastavio da svira trubu - priča meštanin.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija