• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

22.04.2019

19:01 >> 19:04

TITO NIJE NI POSTOJAO?! Šokantan dokument CIA, sa kojeg je SKINUTA OZNAKA TOP SECRET!

Zanimljivosti

TITO NIJE NI POSTOJAO?! Šokantan dokument CIA, sa kojeg je SKINUTA OZNAKA TOP SECRET!

Podeli vest

Predsednik bivše Jugoslavije Josip Broz Tito nikada nije postojao. Sve je bilo samo iluzija za narod

To piše u dokumentu objavljenom na sajtu američke Centralne obaveštajne agencije (CIA), sa kojeg je nedavno skinuta oznaka tajnosti. 

Jedan od autora tog dokumenta Džordž Piterson tvrdi da su građani nekadašnje SFRJ živeli u zabludi i snu da ih predvodi čovek koji je razlike i nepomirljivost među njima pretvorio u bratstvo i jedinstvo.

- Tvrdim činjenično da Tito nije postojao i da smo imali drugog čoveka koji je vodio bivšu Jugoslaviju, a da to nije taj - rekao je autor knjige "Hoštapler" Miroslav Todorović na Prvoj televiziji.

Kaže da je deceniju istraživao o Titu, da je obišao sve svetske arhive i mesta na kojima se kretao.

Dodaje i da niko ne želi da se bavi DNK analizom i da bi ona pokazala ko je bio Tito.

PRVI SRBIN KOJI JE TITU REKAO - NE! LAVOVSKI SE SUPROTSTAVIO Brozovoj perfidnoj ANTISRPSKOJ POLITICI, A TITO MU NIKADA NIJE OPROSTIO STALJINOVU ZDRAVICU!

- Francuski izvori kojih se držim, imao sam velike probleme... tužio me je njegov unuk Joška za iznošenje neistina. Imao sam veliki sudski proces koji je trajao dve godine. Oslobođen sam i rečeno je u presudi da sam se bavio činjenicama koje su se mogle dokazati - rekao je Todorović.

Navodi da u francuskim dokumentima ne postoji ime oca, već samo Brozove majke i da su pravog Tita zamenili na ruskom frontu.

RUSKI ISTORIČAR PRONAŠAO TAJNE ARHIVE, OTKRIO KO JE BIO TITO - Valter, moskovski agent i RIMSKI CAR?!

- On je čovek Kominterne - rekao je za "lažnog" Tita.

S druge strane, istoričar Dejan Ristić navodi da tog dokumenta na sajtu CIA nema.

- Pokušao sam na različite načine da ga nađem. Ne postoji takav dokument na sajtu CIA - dodao je.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija