• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

25.04.2019

10:44

(VIDEO) ŠTA URADI, SESTRO SLATKA?! Napumpala usta, pa se šokirala kada ih je videla!

Zanimljivosti

(VIDEO) ŠTA URADI, SESTRO SLATKA?! Napumpala usta, pa se šokirala kada ih je videla!

Podeli vest

Pratite nove trendove? Želite i vi pune usne i neodoljiv osmeh? Evo jedna ideja kako da to izvedete u svoja četiri zida

Estetske operacije više nisu tabu kao nekada i devojke se sve više upuštaju u bolne intervencije, ali šta ako želite da izvučete maksimum iz sebe, a plašite se noža?

Ova devojka pokazaće vam kako to možete sami da uradite kod kuće.

Posle ovoga, vaše usne nikada više neće biti iste. Jedan čep, par sekundi slatkih muka i imaćete volumen kakav ste oduvek želele, možda i veći.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Hahahaha,ova pametnica bilo da je naša ili strana,treba je naći i udomiti u zadrugu ili parove,za edukaciju "lepotinja".

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija