• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

06.05.2019

08:10

HIT PRIČA! Mladić traži devojku koja je od njega kupila kokice na Terazijama: TI SI JEDINA KOJA MI SE DANAS OSMEHNULA, ALI JA SAM SE ZBUNIO!

Zanimljivosti

HIT PRIČA! Mladić traži devojku koja je od njega kupila kokice na Terazijama: TI SI JEDINA KOJA MI SE DANAS OSMEHNULA, ALI JA SAM SE ZBUNIO!

Podeli vest

Zamolio je ljude da ga ne osuđuju, već da mu pomognu kako bi devojka što pre videla ovu poruku

Veliku pažnju na društvenim mrežama tokom prethodnih dana, privukla je objava u Fejsbuk grupi "Studenti Beogradskog Univerziteta". Jedan mladić je objavio status u kome se obraća devojci koju je video u gradu i koja mu se dopala, a sada traži pomoć kako bi je pronašao.

Naime, ona je od njega kupila kokice na Terazijama, a tom prilikom mu je pohvalila frizuru i uputila osmeh.

Međutim, on se zbunio i nije imao hrabrosti da joj uzvrati kompliment i da započne razgovor sa njom, pa je sada moli da mu se javi, kada vidi ovu objavu.

Zamolio je ljude da ga ne osuđuju, već da mu pomognu kako bi devojka što pre videla ovu poruku.

- Ne čitajte dalje ako niste devojka koja je kupila kokice od mene na Terazijama i rekla da imam lepu kosu danas oko 17 časova. Ti si jedina osoba koja mi se danas osmehnula i pohvalila frizuru, ali ja sam se zbunio i nisam uspeo da ti kažem da imaš prelep osmeh. I voleo bih ako vidiš ovo i ako si slobodna naravno, da se bolje upoznamo. Za ostale koji su ovo pročitali, znam da je ovo paćenički i da sam imao šansu koju nisam iskoristio, to je zato što sam smotan. Ne osuđujte nego tačkajte - napisao je on u statusu.

Foto: printscreen Facebook

Ovaj status je imao oko 1.000 komentara za 24 sata i podeljen je 1.700 puta.

Mnogi su ga podržali, ističući da je ovo hrabar potez i nije ništa strašno što se u trenutku nije snašao da joj priđe. Pojedinci su naveli da je "ispao car"  i da je hrabrost upravo ovo - što je ovakvu poruku objavio da svi vide.

Foto: printscreen Facebook

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija