• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Webtribune

17.05.2019

17:46 >> 17:49

(VIDEO) KUBANCI NAPRAVILI SPASONOSNI LEK PO TESLINOM RECEPTU: Pitanje je zašto su Ameri od sveta krili ovo otkriće!

Zanimljivosti

(VIDEO) KUBANCI NAPRAVILI SPASONOSNI LEK PO TESLINOM RECEPTU: Pitanje je zašto su Ameri od sveta krili ovo otkriće!

Podeli vest

Jedan od najpoznatijih srpskih i svetskih pronalazača i naučnika Nikola Tesla, autor više od sedam stotina patenata u oblasti fizike, elektrotehnike i radiotehnike, patentirao je između ostalog i lek za lečenje kožnih oboljenja a ovo njegovo otkriće danas proizvode Kubanci

Radi se o ozoniranom suncokretovom ulju, koje eliminiše rane na koži izazvane gljivičnim oboljenjima, čak i dijabetesnim stopalom.

Tesla, koji je, naime, uporno preporučivao ozon za lečenje, prvi je osmislio aparat za ozoniranje, odnosno za produkciju ovog gasa, i taj generator, između ostalog i zaštitio.

- Takav ozon je ubacio u vodu, ali je na isti način napravio i ozonirano suncokretovo ulje.  Oba proizvoda delio je prijateljima, a pogotovo ulje kako bi se izborili sa kožnim oboljenjima, stomačnim parazitskim oboljenjima, povredama, ranama - priča Zoran Vujović, čija je firma zastupnik kubanskog instituta CIMAB za zemlje bivše Jugoslavije.

Otkriće Nikole Tesle, koje on nije patentirao, iskoristili su stručnjaci iz Havane. Napravili su dva preparata, oba su na bazi ozoniranog ulja iz semenki suncokreta,  s tim da se jedan koristi za lečenje bolesti kože a drugi za parazitska oboljenja creva.

(ŠOK VIDEO) NLO NAD LEŠTANIMA! Kada su videli neobični OBJEKAT NA NEBU, odsekli su se od straha!

- Ozorinarana voda, koju je Tesla pravio, koristila se da ubije mikrobe i bakterije. Ulje koje prave Kubanci, na osnovu njegovog otkrića, ima dve primene. Jedno je ulje topiko koje se nanosi na kožu i rešava sve probleme na njoj izazvane gljivicama. Zatvara rane koje one izazivaju, pa čak i one koje nastaju usled dijabetesnog stopala - objašnjava Vujović.

(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK POTERE AMERIČKIH LOVACA ZA NLO! Vojska SAD prvi put priznala - NISMO SAMI NA PLANETI!

Drugo ulje, koje je takođe sa ozonom, može da se pije:

- Njega, uglavnom, koriste osobe koje imaju parazitska oboljenja, jer ubija sve parazite u organizmu - kaže on i za kraj dodaje da, postoje velike šanse, da ovi proizvodi kod nas stignu već sledeće godine.

S obzirom na to da Kubanci nemaju suncokretovo jestivo ulje, oni ga uvoze iz Španije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubo

pre 4 godine

Kao sto vidimo ,nista nigde ne moze a da se ne spomene SAD . Bas zanimljiv deo naslova ," zasto su Ameri cutali o svemu ovome " .Pa o hiljadu stvari oni cute ,gde god nema profita i interesa.Kao mnoge lekove sto drze u fiokama ,da bi farmacija radila ,mafija .Bravo za Kubance .Evo i prilike za Srbiju ,rekose da Kubanci nemaju suncokretovo jestivo ulje ,eto prilike za Srbiju ,ako je voljna ....

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija