• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

06.07.2019

19:12

O OVOJ ŠVALERACIJI PRIČA CEO GRAD! Muž bio NA ŠVALERKI u automobilu, supruga ih pratila i ZAPALILA VOZILO?!

Zanimljivosti

O OVOJ ŠVALERACIJI PRIČA CEO GRAD! Muž bio NA ŠVALERKI u automobilu, supruga ih pratila i ZAPALILA VOZILO?!

Podeli vest

Supruga biznismena na zabačenom putu navodno je zapalila auto svog muža, i to u trenutku dok je on bio na švalerki. Dok ceo Kragujevac priča o brutalnoj osveti prevarene žene, u policiji tvrde da je to izmišljotina

Supruga jednog uglednog kragujevačkog biznismena zapalila je njegov automobil u naselju Cvetojevac, i to u trenutku dok je bio u vozilu sa švalerkom! Pomahnitala žena je prosula po muževljevom autu tri litre benzina i zapalila ga, ali su ljubavnici brzo reagovali, izleteli iz auta i pobegli!


O ovom neverovatnom događaju već danima pričaju svi u Kragujevcu, svi portali su preneli tu vest, ali u policiji tvrde da je to sve čista izmišljotina!

NIŠTA NIJE KAO NA FILMU! Evo koliko je vremena potrebno ženi da doživi ORGAZAM!

Kako bi utvrdili koliko istine ima u ovoj priči, obratili smo se najpre policiji. Oni su nam potvrdili da je jedan automobil zaista zapaljen 1. jula, oko 23.40 na zabačenom putu u Cvetojevcu, na lokaciji koje je među Kragujevčanima poznato kao "švalersko sklonište".


- Prijavljeno je da je izbio požar na automobilu, koji je u potpunosti izgoreo. Intervenisali su vatrogasci i tom prilikom niko nije povređen, pa nije ni pozvana služba Hitne pomoći. Policajci su obavili uviđaj, ali pored zapaljenog auta nisu zatekli vlasnika, niti bilo kog drugog. Sačinjen je zapisnik o tome, a auto je odveden na vanredni tehnički pregled. Sve ostale priče da je neka ljubomorna žena zapalila auto dok su u njemu bili njen muž i njegova švalerka obična su glupost - ističe naš izvor iz policije.

Štiti ženu

Taj biznismen ne želi da prijavi policiji ko mu je zapalio auto jer hoće da spasi ženu krivične odgovornosti


Kragujevčanin

 

Na drugoj strani, mnogobrojni Kragujevčani uvereni su da je priča o paljenju auta nevernom mužu istinita, ali je pomenuti "uticajni biznismen" navodno intervenisao da se ne pokrene istraga, a sve kako bi suprugu, nakon svega, spasio robije. Takođe je, kako tvrde upućeni, želeo i da ceo slučaj sakrije od medija.

ŠEST RAZLOGA ZAŠTO JE BOLJE imati dobar RAZVOD nego loš BRAK!


Prema tom scenariju, u centru skandala je ugledni građevinski preduzimač iz Kragujevca, star 40 godina, čija je žena veoma ljubomorna. On je navodno 1. jula bio sa ljubavnicom u automobilu SAAB, novije generacije, a supruga ga je krišom pratila. Dovezao se do Cvetojevca, na putu od Kragujevca ka selu Jovanovac, u blizini gradske deponije. Tamo je oborio sedište i legao na švalerku i dok su bili u ljubavnom zanosu, supruga im je prišla, prosula po SAAB-u tri litre benzina i zapalila ga.

Ne odazivaju se


- Taj biznismen, kog znam iz viđenja, sa švalerkom je odmah izleteo iz zapaljenog auta i svi su se razbežali. Ostavili su auto da izgori, a neko je primetio požar i obavestio je vatrogasce. Ja, kao i mnogi drugi Kragujevčani, ubeđen sam da on ne želi da prijavi policiji ko mu je zapalio auto jer hoće da spasi suprugu krivične odgovornosti. Možda je i slagao policajce da mu se auto sam zapalio tokom vožnje i da je u pitanju običan nesrećan slučaj, pa istraga nije ni pokrenuta - kaže za Informer Kragujevčanin, koji je odlično upućen u događaje u ovom gradu.


Biznismen i njegova supruga, čija imena iz razumljivih razloga ne možemo da objavimo, u petak se nisu odazivali na telefonske pozive. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija