• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

18.07.2019

15:52

E VALA STE GA PREĆERALI! Pogledajte koliko košta ceđena pomorandža, a koliko limunada u barovima u Budvi!

Zanimljivosti

E VALA STE GA PREĆERALI! Pogledajte koliko košta ceđena pomorandža, a koliko limunada u barovima u Budvi!

Podeli vest

Turistička sezona u regionalnim letovalištima na plažama Crne Gore, Hrvatske, Grčke i Bugarske uveliko je u toku, ali gotovo da ne prođe jedan dan, a da se neko od turista ne požali na astronomske cene hrane, pića, plažnih setova, pa i na sam smeštaj

 

Izgleda da su ugostitelji u Crnoj Gori ove godine odlučili da sa cenama pića u kafićima i restoranima kopiraju cene iz Hrvatske, koje godinama unazad ostavljaju bez reči čak i turste dubljeg džepa.

Naime, na društvenim mrežama se pojavio cenovnik jednog bara na području Budve, u kojem su cene pića, čak i za elitni restoran, previsoke.

Ako ipak slučajno sednete ovde, pripremite se da za jednu limunadu izdvojite oko 1.000 dinara, dok je za ceđeni sok od ananasa potrebno da izdvojite čak 1.900 dinara. U slučaju da ste ljubitelj gaziranih sokova, za limenku "Pepsija" morate da izdvojite „skromnih“ 900 dinara, koliko košta i flašica "Kokte".

Mnogi od onih koji su videli ovu fotografiju na društvenim mrežama napisali su da je Budva stvarno lepa, ali da nije Monte Karlo, za koji su naveli kako je možda čak i jeftiniji kada se radi o cenama kafe i pića, kao i da im ne pada na pamet da za jednu čašu soka izdvoje čak 20 evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola Maslac

pre 4 godine

Upravo se nalazim u Juan les Pins na Azurnoj obali gde letujem, inače popularno letova liste izmedju Nice i Kana. Ne da cene nisu takve nego su duplo niže i to u zaista elitnim restoranima. Za 50 do 60 evra dvoje ljude večera sta god da izabereš sa menija uz dve čaše kvalitetnog francuskog vina. Ne bi više ostavio euro u Crnoj Gori sve da mi je zadnje u životu. Čak i azurna obala koja je po svemu pojam što se Crne Gore tiče je jeftinija i kad sve sabere bolje i jeftinije prodjes a osećaš se i provede što puta bolje jer te poštuju kao rod rođeni gde god da sednes. Kako rade tako će i da im bude. Dole mogu jedino da idem da posetim mog druga Draga iz Tivta i još par strašnih momaka ali da letujem nikad vise.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija