• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

24.07.2019

10:45

DVA MILIONA AKO HOĆETE "UKLETU KUĆU"! Na prodaju domovi u kojima su se desili STRAŠNI ZLOČINI

Zanimljivosti

DVA MILIONA AKO HOĆETE "UKLETU KUĆU"! Na prodaju domovi u kojima su se desili STRAŠNI ZLOČINI

Podeli vest

Dve kuće, koje su odnedavno stavljene na prodaju, bile su mesta svetski poznatih zlodela, od kojih su jedan počinili Mensonovi fanatici

Kuća u Los Felizu u Kaliforniji, koja je oglašena na prodaju 11. jula, ima predivan pogled, ali je postala poznata kada su u njoj 1969. godine članovi zloglasnog kulta Čarlsa Mensona brutalno ubili Lenoa i Rouzmeri LaBjanka.

Oko 200 kilometara dalje, u Baronu, u Viskonsinu, na prodaju je kuća u kojoj je oteta Džejmi Klos, a njeni roditelji Džejms i Denis ubijeni su 2018. godine. Nedavno je na popisu nekretnina u vlasništvu Fani Mej.

Ova kuća najavljena je kao "uskoro na prodaju", pa još nema cene, piše "Njujork post".

Slučajnost je da se kuće u kojima su počinjena zloglasna ubistva nađu baš istovremeno na tržištu.

Kuća u kojoj su Mensonovi fanatici ubili dvoje ljudi nalazi se na adresi 3311 Veverli Drajv. Površina je oko 550 kvadrata. Okućnica je građena u mediteranskom stilu dvadesetih godina prošlog veka, sa dve spavaće sobe i dva kupatila, bazenom, italijanskim pločicama, nadkrivenom terasom i okružena je prostranim dvorištem. Opisana je na veb stranici Realtor.com i za nju traže skoro 2 miliona dolara.

ZVER JE MRTVA! UMRO NASUROVIJI MASOVNI UBICA 20. VEKA! Čarls Menson preminuo u 83. godini

Ubistvo se dogodilo samo dan nakon što su Mensonovi krvnici ubili glumicu Šeron Tejt. Njenu kuću u Bededikt Kanjonu kupio je Trent Reznor iz grupe Nine Inch Nails, koji je kuću srušio i izgradio sasvim novu, nakon što je snimio svoj hit album devedesetih.

Kuća "LaBianka" slična je onome što je bila kad se Mensonovi krvnici krenuli u svoj suludi pohod. U međuvremenu, dodati su samo bazen i nadstrešnica.

Foto: USA Police

Čini se da su vlasnici 1998. kupili kuću za 375.000 dolara.

Prodavci bi mogli da iskoriste istoriju kuće u svoju korist jer se ove godine obeležava 50. godišnjica od ovog zločina, a očekuje se i film Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu" o tom događaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija